(!) Atatürk ilkelerine bağlı ve Atatürk'ü savunan parti CHP dersin sen şimdi. ( Gece gece güldürme lütfen.) 21 yıl olmuş halen daha bu söyleme inanıyorsunuz.
Yazmayayım yazmamayım diyorum ama her konuda CHP'de CHP diyorsunuz siz. Neden her konuya CHP'yi yerleştiriyorsunuz ben de onu anlamadım. Arkadaşın yazdığından bunu mu anladınız? Diğer konularda ötekileştirmeden yakınıyorsunuz, şimdi de arkadaşın söylemediği bir şey üzerine söylemiş gibi davranıyorsunuz... @hadwiger ve @333365 hocalarımın dediği gibi bir orduya temenni verecekse bu önce vatan ve bayrak olmalıdır, dua ve Allah değil. Dua etmek ve Allah'a sığınmak bireysel bir şeydir, bütün bir orduya bu naçizane tavsiyeni söyleyemezsin.
İşin laikle şeriat ile alakasını geçtim Türkiye Cumhuriyeti anayasası gayet net, neyin ne olduğunu kendiniz de iyi biliyorsunuz fakat işinize gelmiyor...
Ban yiyene kadar diğer forumlarda olan geçmişi dahil olmak üzere muhalefet hakkında bir tane bile olumlu bir şey yazmayan, sürekli bir algı yaratmaya çalışan, konularda mevcut hükümeti yağlama peşinde olan bir kişi beni troll yerine koyuyor. ''Troll değilim, partizan değilim'' gibisinden bir üç maymun oynuyor olman çok dikkat çekiyor.
(!) Atatürk ilkelerine bağlı ve Atatürk'ü savunan parti CHP dersin sen şimdi. ( Gece gece güldürme lütfen.) 20 yıl olmuş halen daha bu söyleme inanıyorsunuz.
Amerikan filmlerine bak istersen hepsi İncil taşır neredeyse ölünce dini tören ile başlarında papaz ile gömülürler. Ve mezarları başına Haç işareti konulur. İngiliz Amerikan fark etmez neredeyse hepsinde böyledir. Siz laikliği dinsizlik sanıyorsunuz yanılgınız bu işte.
Yazdığım mesajları hangi organınla okuyorsun gerçekten çok merak ediyorum.
Dostum, Müslüman bir askeri görev sırasında yanında muska veya Kur'an taşıyabilir. Şehit olduğunda İslam'a uygun bir tören yapılabilir, ki yapılmalı zaten. Benim saatlerdir anlatmaya çalıştığım şeyle bunun ne alası var? Nasıl bir tipsin anlayamadım gerçekten.
İnsanlar dinin istediği gibi, başkalarının haklarını ihlal etmeden yaşayabilir. İsterse asker olsun, isterse cumhurbaşkanı. Ancak, hiç kimse tek başına ordu gibi bir topluluğa İslami dil kullanarak hitap edemez. Amerika'da da, İngiltere'de de bu durum böyledir. Git Amerikan Ranger komandolarının operasyona çıkmadan önce yaptıkları konuşmaları dinle, Hıristiyanlık'la ilgili tek bir terim geçiyor mu? İngiliz SAS personelleri dini inançlarını bile gizli tutuyorlar, üniformaları ile ibadet bile etmiyorlar.
Yazmayayım yazmamayım diyorum ama her konuda CHP'de CHP diyorsunuz siz. Neden her konuya CHP'yi yerleştiriyorsunuz ben de onu anlamadım. Arkadaşın yazdığından bunu mu anladınız?
Ban yiyene kadar diğer forumlarda olan geçmişi dahil olmak üzere muhalefet hakkında bir tane bile olumlu bir şey yazmayan, sürekli bir algı yaratmaya çalışan, konularda mevcut hükümeti yağlama peşinde olan bir kişi beni troll yerine koyuyor. ''Troll değilim, partizan değilim'' gibisinden bir üç maymun oynuyor olman çok dikkat çekiyor.
Tamam forumun sahibi bir daha ki sefere senden izin alalım hangi konuyu açacağımızı. Herkesin fikrini düşüncesini sen belirle. Sen izin verirsen o kişi hakkında haber paylaşalım oldu mu? Mutlu oldun mu?
Not: Engelle geç lütfen beni çünkü ben seni engelledim. ( Resmen adam trollük için geliyor.) Konuyu beğenmiyorsan yazmasın olur biter mantığa bak resmen 0-10 yaş.