Ülke gündemindeki her şey bitti, bir gazetecinin bunu yazması mı tartışma konusu oldu? Kendine troll denildiğinde de sinirleniyorsun ÖzkanK.
(!) Atatürk ilkelerine bağlı ve Atatürk'ü savunan parti CHP dersin sen şimdi.( Gece gece güldürme lütfen.) 21 yıl olmuş halen daha bu söyleme inanıyorsunuz.
Ban yiyene kadar diğer forumlarda olan geçmişi dahil olmak üzere muhalefet hakkında bir tane bile olumlu bir şey yazmayan, sürekli bir algı yaratmaya çalışan, konularda mevcut hükümeti yağlama peşinde olan bir kişi beni troll yerine koyuyor. ''Troll değilim, partizan değilim'' gibisinden bir üç maymun oynuyor olman çok dikkat çekiyor.Bİr daha ki sefere senden izin alayım bir konu açarken pardon bilemedik. ( Milleti laftalamaya çalışıyon ama trolün hası sensin iyi hoş anladık.)
Bundan önemli konu mu olur.(!) Konu hakkında cevabın varsa yazarsın yoksa yazmasın. Adamın mantığına bak.
CHP Atatürk'le beraber öldü. Benim kim olduğum hakkında en ufak bir fikrin yok, kesin konuşmamanı öneririm o yüzden sana.(!) Atatürk ilkelerine bağlı ve Atatürk'ü savunan parti CHP dersin sen şimdi.( Gece gece güldürme lütfen.) 20 yıl olmuş halen daha bu söyleme inanıyorsunuz.
Yazdığım mesajları hangi organınla okuyorsun gerçekten çok merak ediyorum.Amerikan filmlerine bak istersen hepsi İncil taşır neredeyse ölünce dini tören ile başlarında papaz ile gömülürler. Ve mezarları başına Haç işareti konulur. İngiliz Amerikan fark etmez neredeyse hepsinde böyledir. Siz laikliği dinsizlik sanıyorsunuz yanılgınız bu işte.
Bilgi seviyesi gayet net belli oluyor işte.Yazmayayım yazmamayım diyorum ama her konuda CHP'de CHP diyorsunuz siz. Neden her konuya CHP'yi yerleştiriyorsunuz ben de onu anlamadım. Arkadaşın yazdığından bunu mu anladınız?
Ban yiyene kadar diğer forumlarda olan geçmişi dahil olmak üzere muhalefet hakkında bir tane bile olumlu bir şey yazmayan, sürekli bir algı yaratmaya çalışan, konularda mevcut hükümeti yağlama peşinde olan bir kişi beni troll yerine koyuyor. ''Troll değilim, partizan değilim'' gibisinden bir üç maymun oynuyor olman çok dikkat çekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.