Görseldeki borular nedir?

"Rögar kapağının yanına bıraktılarsa yakında rögar kapağından sizin binanıza kazı yapıp boruları döşeyecekler o boruların içinden turuncu ana hat fiber kablosu binanızın içine çekilecek."

Şu an oturduğum yerde 6 sene önce rögar kapağını açıp turuncu fiber kablo çektiler, ama eve kadar fiber çekmediler. Neden?

Arkadaşın ilk attığı fotoğrafa bakılırsa çoğu komşu evler müstakil çekmeyecek olsa boşa bırakmazlar demek ki o mahalleye bütçe ayırmışlar ve başlayacaklar.

Arkadaşın ilk attığı fotoğrafa bakılırsa çoğu komşu evler müstakil çekmeyecek olsa boşa bırakmazlar demek ki o mahalleye bütçe ayırmışlar ve başlayacaklar.
Eve kadar fiber gelmesi biraz farklı olay. Türkiye'de çok yerde saha dolabı ve santral arası fiber hat var, ama evlere ve binalara kadar çekmiyorlar genelde. Ben bunun için demiştim size "nerden biliyorsunuz" diye.

Hocam bizim ev müstakil ev. Bana da öyle demişlerdi günler önce evinize fiber çekilecek diye.

Bunlar su borusu diyen arkadaşlar birazcık bilmeden yorum yapmışlar sanırsam. Yakından gidip baktım mavi boruların üstünde Türk Telekom yazıyor. Yani su borusu değil artık galiba :)

Bir an fiber geldi sanırım gerçekten fiber çıkar :)

Bir an fiber borusu sanarsın ama Türk Telekom'su borusu yapmıştır🤣

Hayırlı olsun hocam fiber gelmiş:)

Aylardır fiberin gelmesi için uğraşıyorduk bugün Türk Telekom giysili adamlar gelip rögar kapağının yanına bunları bırakıp gittiler 1 saat önce. Bunlar neyin nesi oluyor? Kabloyu bunun içinden mi geçirecekler benim bildiğim fiber sarı oluyor galiba? Bilen birisi cevaplayabilir mi?

Su borusu :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı