Görseldeki kablo ADSL mi fiber mi?

Glitched

Centipat
Daha fazla  
Binanın bodrum katına inmeye çalıştım ama kilitliydi, kapıcı gelene kadar aşağıya inip fiber kutu olup olmamasına bakma fırsatım yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sorarsanız diye, binanın altyapı sorgulamasını yapamıyorum şu anda tam adresi bilemediğim için.

Dosya Ekleri

• IMG_20230623_101838.jpg
    IMG_20230623_101838.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20230623_101830.jpg
    IMG_20230623_101830.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 77
Bildiğimiz CAT6 kablo 2 ürünüde taşır

Kablo sormak yerine adresinizden sorgulama yapın altyapı neyi destekliyor hangi operatör hangi hızı veriyor ona göre karar verirsiniz

Merhaba, bu internet ya da telefon kablosu şu an tam olarak göremiyorum, fiber olup olmadığını binanın girişindeki gri büyük kutu varsa ve üstünde internet sağlayıcısı etiketi varsa fiber kutusu olabilir.

Bildiğimiz CAT6 kablo 2 ürünüde taşır.

Kablo sormak yerine adresinizden sorgulama yapın altyapı neyi destekliyor hangi operatör hangi hızı veriyor ona göre karar verirsiniz.

Hocam tam adresi hâlâ öğrenemedim, sorgulattığım adreslerde 200 Mbps hız destekleniyor ama VDSL, ADSL, fiber hiçbir port boşta yok diyor.

Merhaba, bu internet ya da telefon kablosu şu an tam olarak göremiyorum, fiber olup olmadığını binanın girişindeki gri büyük kutu varsa ve üstünde internet sağlayıcısı etiketi varsa fiber kutusu olabilir.

Binanın girişinde kutu yok, tahminime göre bodrum katta internet altyapısı, kapıcı gelip açtığı zaman konuyu güncellerim.

Hocam tam adresi hâlâ öğrenemedim, sorgulattığım adreslerde 200 Mbps hız destekleniyor ama VDSL, ADSL, fiber hiçbir port boşta yok diyor.

Binanın girişinde kutu yok, tahminime göre bodrum katta internet altyapısı, kapıcı gelip açtığı zaman konuyu güncellerim.

Arkadaşlar binada fiber varmış, lakin port doluluğu diye bir sorun daha çıktı bunu yeni konu açarak soracağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı