PWM kontrolü için mi ve fanlarınız nedir?Muhtemelen fanları aura ile senkronize etmek istemiştir arkadaş. Ben de arıyorum Hatta 2 ağzı da 4 pinli dişi varsa link atabilir misiniz? Yukardaki gibi küçük ağzı da 4 pinli olmalı.
PWM kontrolü için mi ve fanlarınız nedir?
Fanlarımı çoğaltıcı yardımı ile anakarta bağlamak istiyorum. Çoğaltıcının üzerinde fan sw diye bir giriş mevcut. Bu 3 pinli dişi girişten oluşuyor. Anakarta bağlamak içinde 4 pinli dişi giriş gerekmekte. Amacım fanların devrini anakarttan kontrol etmek.Ne için Kullanacaksınız ?
Böyle bir kablo yok yani. Demek istediğiniz bumu acaba?Kablolar birbirlerinden ayrıdır, bir tanesi 4 PIN RGB diye geçer diğeri 3 PIN PWM diye geçer. Genellikle RGB fanların hızını ayarlamak için PWM ile birleştirir. RGB kablosu eğer anakartta RGB Header var ise bu pinlere takılır, yok ise kontrolcü desteğine takılır.
Hocam aura yı geçtim artık, sessizlik istiyorum. Hep aynı hızda dönmeleri beni delirtiyorMuhtemelen fanları aura ile senkronize etmek istemiştir arkadaş. Ben de arıyorum Hatta 2 ağzı da 4 pinli dişi varsa link atabilir misiniz? Yukardaki gibi küçük ağzı da 4 pinli olmalı.
Aslında istediğim şey Fan sw yazan girişini, adını bilmediğim kabloyla anakarta bağlamak @enes.wtp@burakmcn dördünü doldurmak zorunda değilsin, Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4303p Splitter 4 Pin Switch 3 Pin 3 - n11.com böyle bir dönüştürücü bulunmakta.
Frisby kontrolcüsü değil mi? Molex'ten güç aldığı için PWM bağlantısı yapabilir misiniz tam bilemiyorum ama PWM kablosu alıp deneyebilirsiniz, bir ihtimal uyabilir. Çin kablo bağlantıları çok garip, bu da onlardan biri.Aslında istediğim şey Fan sw yazan girişini, adını bilmediğim kabloyla anakarta bağlamak @enes.wtp
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.