- Makaleler
- 5
Artık açabilirsiniz, çok geç kalmadınız bence.Maalesef yoktu.
Artık açabilirsiniz, çok geç kalmadınız bence.Maalesef yoktu.
O paylaştığınız sonuçlar benim işime yaramıyor maalesef efendim. Ben uygulamanın davranışını incelemek istiyordum. Sisteminiz büyük ihtimalle temiz ayrıca.
Şifre değişikliği yeterli bir önlem olacaktır diye düşünüyorum.
(Bende de sistem temiz olmasına rağmen Steam simges bozuk gözüküyordu nedense.)
Virus Total temiz çıkmış sayılır, sadece ESET riskli yazılım uyarısı vermiş. Konu sahibi virüs taraması da yapmış o da temiz çıkmış. Bu kadar paranoyaya gerek yok.Ha illa format mı attıracağız? Hadi kurtarma menüsündeki çevrimiçi yükleme aracı ile format attıralım.Hocam bence bu simge gözükmemesi bununla alakalı değil ancak bilgisayarda virüs olması çok muhtemel.
Artık açabilirsiniz, çok geç kalmadınız bence.
VirusTotal temiz çıkmış sayılır, sadece ESET riskli yazılım uyarısı vermiş. Konu sahibi virüs taraması da yapmış o da temiz çıkmış. Bu kadar paranoyaya gerek yok. Ha illa format mı attıracağız? Hadi kurtarma menüsündeki çevrimiçi yükleme aracı ile format attıralım.
Artık bu devirde "virüs" diye birşey kalmadı onun yerine gizli ve sessiz, botnet, spyware, keylogger session id stealer tarzı malwareler var çocuğun steam hesabı çalınmış bi zahmet gitsin format atsın veya attırsın. Bu arada emre format atana kadar o pcde internete girme.Virus Total temiz çıkmış sayılır, sadece ESET riskli yazılım uyarısı vermiş. Konu sahibi virüs taraması da yapmış o da temiz çıkmış. Bu kadar paranoyaya gerek yok.Ha illa format mı attıracağız? Hadi kurtarma menüsündeki çevrimiçi yükleme aracı ile format attıralım.
Ramleride çöpe atsın cachede kalmış olabilir@Niko21 Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hesabının çalındığına? Zaten şifresini değiştirmiş şifreyi alsalar bile değiştikten sonra mevcut oturumlar kapanıyor. Hazır başlamışken kullandığı anakartı da çöpe atsın, doğrudan donanım hedefli bir zararlı da bulaşmış olabilir o zaman.
Artık bu devirde "virüs" diye bir şey kalmadı onun yerine gizli ve sessiz, botnet, spyware, keylogger session ID stealer tarzı malwareler var çocuğun Steam hesabı çalınmış bir zahmet gitsin format atsın veya attırsın. Bu arada emre format atana kadar o PC'de internete girme.
Have i ben pwned testi yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.