- Makaleler
- 5
Bilgisayar içinde önemli bir veri yoksa gelin şimdi atın format.Yok hesaba girebildim şu an ama yakınn zamanda attıracagım format.
Bilgisayar içinde önemli bir veri yoksa gelin şimdi atın format.Yok hesaba girebildim şu an ama yakınn zamanda attıracagım format.
Ramleride çöpe atsın cachede kalmış olabilir.
Bilgisayar içinde önemli bir veri yoksa gelin şimdi atın format.
Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach maillerini yaz buraya eğer pwnned diyorsa format atıp bütün şifrelerini değiştirYok hesaba girebildim şu an ama yakınn zamanda attıracagım format.
Direkt yeni sistem alaym o zaman bu gidişle bir kasa kalacak.
Önemli bir şey yok ama yapmayı bilmiyorum.
Önemli bir şey yok ama yapmayı bilmiyorum.
Kasanın içinde zamanında virüslü usb stick ucu kırılmış ve içinde kalmış olabilir kasayıda değiştir, modeminede girmiş olabilirler ondan intenetide değişir mobil verin dns spoofing yediyse telefonunuda denize fırlatDirekt yeni sistem alaym o zaman bu gidişle bir kasa kalacak.
Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach maillerini yaz buraya eğer pwnned diyorsa format atıp bütün şifrelerini değiştir.
var evetAnlatırız, o kadar da zor bir işlem değil?
Elinizde USB bellek var mı?
Ek bilgi: Rufus içerisinde (sistem UEFI olduğundan) disk bölümleme türünün GPT, hedef sistemin UEFI (non CSM) olarak seçilmesi gerekir.Bu iki dosyayı indirin. Daha sonra Rufus'u açın ve belleginizi takın.
Rufus bellek içindeki tüm dosyaları silecektir.
Windows 11 dosyasını seçin ve yazdırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.