Görülen rüya yüzünden uyuyamamak

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Gece uyuduğumda rüyamda ağır çekimde sürekli besmele çekiyordum yatağımda yatarken ve ağlıyordum. Kalktığımda direkt ışığa koştum ve 36 saattir uyumuyorum. İyice paranoyak oldum. Kablolar kendiliğinden düşüyor, dua ediyorum falan. Çok gerginim. Ne yapmalıyım?

Işık ve tvde bir şeyler aç. Uykun çok verimsiz olacaktır ama işe yarar. Ve her ne oluyorsa bu olaya ve sebebine saygı duyduğunu kendi beynine anlatmaya çalış. İyi geceler.

Gece uyuduğumda rüyamda ağır çekimde sürekli besmele çekiyordum yatağımda yatarken ve ağlıyordum. Kalktığımda direkt ışığa koştum ve 36 saattir uyumuyorum. İyice paranoyak oldum. Kablolar kendiliğinden düşüyor, dua ediyorum falan. Çok gerginim. Ne yapmalıyım?

Uyku hapı al ama sen ne kadar dayanmaya çalışırsan çalış illaki er ya da geç uyuyacaksın kulaklık tak şarkı dinle.
Film falan izle.

Korkma hocam. Aklına getirtme, en fazla ne olabilirki diye düşünüp kafanı koy yastığa, yorganı çek kafana birşeyler izle ve uykun geldiğinde telefonu koyup uyu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı