Görüntünün anlık gidip gelmesi ve bazen bu çözünürlük desteklemiyor demesi

HUSEYIN V2

Kilopat
Katılım
30 Nisan 2017
Mesajlar
156
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
2x8 gskill
SSD veya HDD modeli
samsung 980 500 gb
Ekran kartı
6700 xt
Anakart
b450 asus
İşlemci
ryzen 5500
Daha önce yoktu bu "Virtual Super Resolution" özelliğini açıp TV ekranımda 2K oyunlar oynayayım dedim ama 1080p 60Hz destekleyen bir TV Samsung marka, her neyse böyle kullanırken bazen ekranın kapanıp açılması kendiliğine şimdilerde ise arada bu çözünürlüğü desteklemiyor hatası verip, sinyalin gitmesi gibi hatalar vermeye başladı. TV kumandasından aç kapat yapınca ise sinyal geliyor ve 5 6 belki daha fazla saat kullanıyorum bazen yine görüntü anlık gidip geliyor bazen gün boyu hiç olmuyor.

Şimdilerde ise "Virtual Super Resolution" özelliğini kapatıp HDMI kablosunuda değiştirip üstüne görüntüyü 1080p 59.94 Hz aldım, görüntü anlık gidip gelmesi yine var ama çözünürlük desteklemiyor hatası vermiyor.

Çok ilginç bir sorun daha önce bu şekil görüntü gidip gelmesi sorunu olduğunda HDMI kablosu değiştirmiş ve sorunum çözülmüştü şimdi ne yapmam lazım bilemiyorum temiz kurulum yaptım DDU ile, GPU sürücü ayarlarını fabrikaya çevirdim hala oluyor bu hata, çözüm bilen başına bu şekil olaylar gelmiş arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 Gündür sorun yok, üsttekileri uyguladıktan sonra ram, ekran kartı güç fişlerini felan çıkartıp taktım ramlerde biraz toz vardı onları sildim sonra 1080p 60 hz aldım. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım ama büyük ihtimalle desteklemediği halde yüksek çözünürlükte kulanmamdı. Tekrar sorun olursa ve cevap bulursam yazacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı