Göz Ardı Et'i Kullanıyor musunuz?

Göz Ardı Et'i kullanıyor musunuz?

  • Evet

    Oy: 20 29,4%
  • Hayır

    Oy: 31 45,6%
  • Çıldırma noktasında evet

    Oy: 17 25,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    68
Yaptığınız yorumları görüyorlar, sadece siz onlarınkini görmüyorsunuz, isterseniz alttan o konu için gizlenen yorumları görebiliyorsunuz. Belki başta dediğiniz yüzden karşılıklı görmeme gelmiyor olabilir.
Şimdi beni alıntılar falan cevap vermedim gibi olur o zamanda.
 
Bunu kullansam adam bana başka yerde sallasa göremeyeceğim. Eee, bana ne yararı var bunun:) Asıl adama yararı var. Salla salla geç ruhum bile duymaz🤣 Keşke engelle olsa da karşılıklı hiç karşılaşmasak bir daha:)
 
@BERWAR Engelleyecek duruma gelip engellediysem alıntılasın görmeyim, çok takmam açıkcası. Sonuç olarak moderatör değiliz.

@painkiller Her sallayana cevap vermeyelim. En büyük tepki tepkisizliktir bence:) Büyük bir ihtimal anlamayacaklardır, verecek cevabı yok diyip susmuş diye anlayacaklardırda yapıcak bişi yok:)
 
@261538 bence de ama adam istiyorum diye bağırıyorsa gel illa hakettiğimi ver bana diyorsa ben şimdi n'apayım:) Kırayım mı arkadaşımızı, üzeyim mi:) Ben bu forumda sevgi istiyorum sadece ve bazılarına sevgiyi bazılarına da kutsalı veriyorum işte🤣
 
@painkiller Cezayı alana kadar öyle düşünüyorum, aldıktan sonra diyorum kime ne anlatmaya çalışıyorum ben nasıl bir aptalım. Engelle gitsin görme yazdığını bir dahada muhatap almayım o kişiyi, tutabilirsem yapıyorum yoksa "Uçan Ban" :)
 
@261538 o konuda haklısın bak fazla eşelememek gerek:) Bazen de kime ne anlatıyorum oluyorsun haklısın. Mümkün olduğunca iyi vakit geçirmeye çalışıyorum ben de burda ama bazı damara basmayı seven tipler olunca "Uçan Ban" etkisi bizi de vuruyor:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı