Merhabalar bende göz tiki var nasıl geçer? Artık bıktım.
Selamlar. Hastaneye gidebilirsin sana göz damlası verecekler göz kuruluğu için aynı vaka kardeşimde'de varMerhabalar bende göz tiki var nasıl geçer? Artık bıktım.
Aklıma gelince kendim kırıyorum.Göz tiki dediğimiz şey gözümüzü sertçe kapatıp tekrar açmak mı? Araştırdım ama tam bir sonuç elde edemedim, eğer öyle ise bende vardı ve kendiliğinden geçti. Göz doktoruna göründüm ama gözümde hiçbir sorun çıkmadı.
Bayadır var 4 aydır ama gelmedi kontrol altına almayı biliyorum.Bende de küçüklüğümde vardı. Nasıl geçtiğini tam hatırlayamasamda, bu psikolojik birşey. Kendini her seferinde bunu yapmamaya zorlamaya çalış. Böylece kendini kontrol altına almış olursun ve sorunun eninde sonunda kendiliğinden geçer diye umuyorum, en azından bende öyle geçmişti. Bir süre sonra unutuyorsun ve artık bunu yapmamaya başlıyorsun. Biliyorum ilk başlarda bu biraz zor gelecek ama kendini zorlaman lazım unutman için.
Ayrıyeten, bu tikin ekrana çok sık bakmaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer sende ekrana çok sık bakıyorsan, ekranlara bir müddet bakmamaya çalış lazım olmadıkça.
Gözümü hiç kırpmadan duramam yaniBende de küçüklüğümde vardı. Nasıl geçtiğini tam hatırlayamasamda, bu psikolojik birşey. Kendini her seferinde bunu yapmamaya zorlamaya çalış. Böylece kendini kontrol altına almış olursun ve sorunun eninde sonunda kendiliğinden geçer diye umuyorum, en azından bende öyle geçmişti. Bir süre sonra unutuyorsun ve artık bunu yapmamaya başlıyorsun. Biliyorum ilk başlarda bu biraz zor gelecek ama kendini zorlaman lazım unutman için.
Ayrıyeten, bu tikin ekrana çok sık bakmaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer sende ekrana çok sık bakıyorsan, ekranlara bir müddet bakmamaya çalış lazım olmadıkça.
Nasıl yapım yani hiç göz kırpmımmı çünkü hiç kırpmadan durmam imkansız benim tik şöyle tik aklıma gelince kendim kırpıyom.Bende de küçüklüğümde vardı. Nasıl geçtiğini tam hatırlayamasamda, bu psikolojik birşey. Kendini her seferinde bunu yapmamaya zorlamaya çalış. Böylece kendini kontrol altına almış olursun ve sorunun eninde sonunda kendiliğinden geçer diye umuyorum, en azından bende öyle geçmişti. Bir süre sonra unutuyorsun ve artık bunu yapmamaya başlıyorsun. Biliyorum ilk başlarda bu biraz zor gelecek ama kendini zorlaman lazım unutman için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.