AXCHNEER
Megapat
- Makaleler
- 2
0 olumsuzluk bildirir, yani devre dışı.Dostum bilmediğimden soruyorum fakat 0 etkin demekse neden yanında disabled yazıyor?
Eki Görüntüle 1043863
0 olumsuzluk bildirir, yani devre dışı.Dostum bilmediğimden soruyorum fakat 0 etkin demekse neden yanında disabled yazıyor?
Eki Görüntüle 1043863
Bunun Ubuntu sürümünü yaparsanız çok iyi olur.
Dostum bilmediğimden soruyorum fakat 0 etkin demekse neden yanında disabled yazıyor?
Eki Görüntüle 1043863
Eki Görüntüle 1043854
Yönetici veya normal olarak başlattığımda ekran kartı özellikleri bu şekilde oluyor. Model RX470 MSI Armor 8 GB.
- CPU sıcaklığı gösteren CMD'de tüm sayfanın yenilenmesi yerine sadece sayılar değişse daha güzel olabilir.
- Tema tercihi program kapatılıp açıldığında sıfırlanıyor düzeltirseniz iyi olur.
- Programa tıklandığında otomatik olarak yönetici başlama izni isterse daha pratik olabilir. Çünkü bazı özellikler yönetici izni olmadan çalışmıyor.
Tasarım daha iyi olabilir.
0 olumsuzluk bildirir, yani devre dışı.
Eki Görüntüle 1044170
@300319 bu hatayı veriyor CPU ve GPU sıcaklığı + ping testinde sanırım benden kaynaklı nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1043854
Yönetici veya normal olarak başlattığımda ekran kartı özellikleri bu şekilde oluyor. Model RX470 MSI Armor 8GB
- CPU sıcaklığı gösteren CMD'de tüm sayfanın yenilenmesi yerine sadece sayılar değişse daha güzel olabilir.
- Tema tercihi program kapatılıp açıldığında sıfırlanıyor düzeltirseniz iyi olur.
- Programa tıklandığında otomatik olarak yönetici başlama izni isterse daha pratik olabilir. Çünkü bazı özellikler yönetici izni olmadan çalışmıyor.
Otomatik güncelleme gelecek mi?
Bu arada mükemmel olmuş.
4 GB.@Dark Lord of the Sith NVIDIA olan kartınız kaç GB?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.