Gözcü 3.8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun Ubuntu sürümünü yaparsanız çok iyi olur.

Linux konusunda uzman kişiler ile anlaşıyoruz. Yapacağız.

Dostum bilmediğimden soruyorum fakat 0 etkin demekse neden yanında disabled yazıyor?
Eki Görüntüle 1043863

0 = Aktif.

Eki Görüntüle 1043854
Yönetici veya normal olarak başlattığımda ekran kartı özellikleri bu şekilde oluyor. Model RX470 MSI Armor 8 GB.
  • CPU sıcaklığı gösteren CMD'de tüm sayfanın yenilenmesi yerine sadece sayılar değişse daha güzel olabilir.
  • Tema tercihi program kapatılıp açıldığında sıfırlanıyor düzeltirseniz iyi olur.
  • Programa tıklandığında otomatik olarak yönetici başlama izni isterse daha pratik olabilir. Çünkü bazı özellikler yönetici izni olmadan çalışmıyor.

Bu akşam yetiştirebilirsem tema kayıt etme ve GPU hatanızı çözeceğim.
Yönetici izni dediğiniz gibi olacak zaten.

Tasarım daha iyi olabilir.

Ne yapmamı önerirsiniz acaba?

0 olumsuzluk bildirir, yani devre dışı.

0 = Açık demek.

Ekran Görüntüsü (109).png

@300319 bu hatayı veriyor CPU ve GPU sıcaklığı + ping testinde sanırım benden kaynaklı nasıl çözebilirim.

Merhaba Eray hocam, benim ekran kartında 8 GB VRAM var fakat 4 GB gösteriyor. :(

Eki Görüntüle 1039062
Eki Görüntüle 1043854
Yönetici veya normal olarak başlattığımda ekran kartı özellikleri bu şekilde oluyor. Model RX470 MSI Armor 8GB
  • CPU sıcaklığı gösteren CMD'de tüm sayfanın yenilenmesi yerine sadece sayılar değişse daha güzel olabilir.
  • Tema tercihi program kapatılıp açıldığında sıfırlanıyor düzeltirseniz iyi olur.
  • Programa tıklandığında otomatik olarak yönetici başlama izni isterse daha pratik olabilir. Çünkü bazı özellikler yönetici izni olmadan çalışmıyor.

İkinizin GPU sorununu düzelttim sürümü dener misiniz?
Otomatik güncelleme gelecek mi?

Bu arada mükemmel olmuş.

Henüz mevcut değil.
Geleceği konusunda emin değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı