MhtEren29
Centipat
Daha fazla
İnşallah geçer benimkisi orta ve yuvarlağımsı yuvarlak gibi bir de size son bir sorum olacak ben gözlük takarken güzel ortamda bulunmak. Mesela: Doğa taş vb. herhangi insana huzur veren bir şey var orada gözlük kirli olunca yaptığım işten zevk alamıyorum biraz değişik anlattım ama.
@EmirElibol
Bende geçti ilk çerçevem plastik ve biraz küçüktü şu an yuvarlak ve daha büyük çok rahatım. Çerçeveyi aluminyum alabilirsiniz demir yerine daha hafif oluyor benimki demir ve biraz yoruyor uzun kullanımda. Atasun'un silme mendilide güzel varsa onu deneyin.
.İnşallah geçer benimkisi orta ve yuvarlağımsı yuvarlak gibi bir de size son bir sorum olacak ben gözlük takarken güzel bir ortamda bulunmak. Mesela: Doğa taş vb. herhangi insana huzur veren bir şey var orada gözlük kirli olunca yaptığım işten zevk alamıyorum biraz değişik anlattım ama.
@EmirElibol
Bende geçti ilk çerçevem plastik ve biraz küçüktü şu an yuvarlak ve daha büyük çok rahatım. Çerçeveyi aluminyum alabilirsiniz demir yerine daha hafif oluyor benimki demir ve biraz yoruyor uzun kullanımda. Atasun'un silme mendilide güzel varsa onu deneyin.
Tamam onu deneyebilirim teşekkürler?Bende geçti ilk çerçevem plastik ve biraz küçüktü şu an yuvarlak ve daha büyük çok rahatım. Çerçeveyi aluminyum alabilirsiniz demir yerine daha hafif oluyor benimki demir ve biraz yoruyor uzun kullanımda. Atasun'un silme mendilide güzel varsa onu deneyin.
Son düzenleme: