Gözlük mü, lens mi?

SenpaiKangal

Picopat
Selam dostlar 2018'den beridir gözlük kullanıyorum. Ara tatilde göz doktoruna randevum var, yeni gözlük almak istiyorum ama bir yandan da lens istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Lens kullanmak zor mudur?

Alışanlar kolay olduğu söylüyor fakat her gün bununla uğraşman gerekecek ve lens gözündeyken uyuya kalırsan kötü olur.

Ayrıca lensin varken ağlamak filan da gözün içini dışına ettiriyor böyle birkaç durum haricinde lensin en büyük avantajı göz bozukluğunun dışarıdan fark edilmemesi oluyor.

Benim tercihim gözlük olur zaten numaran 3'ten küçükse sadece işin olunca takarsın.

Ben.

Ben lensmarketi kullanıyorum piyasaya göre uygun fiyat ve güvendiğim bir yer. Optikçiden almakla arasında fiyat olarak epey oynayabiliyor, bugüne kadar hiç üzmedi. Dediğim yere göz atmanı öneririm.

Hocam lensler hakkında biraz bilgi verir misiniz?
İlk defa lens kullanacağım 1 kutu lens aldığımı düşünelim içinden kaç tane çıkıyor? Bunlar tek kullanımlık mı? 1 gün lens 1 gün gözlük taksak sorun olur mu?

Gözlük önerirdim. Yatmadan çıkarması, özel sıvıyla silinmesi gibi endişeler olmaksızın yakışan bir gözlükle daha rahat edileceği kanaatindeyim.

Eski Gözlükspor.

Gözlük > lens. Gözlük her zaman iyidir ben lens geçmeyi düşündüm ya da çizdirmeyi ama gözlüğe alıştım gözlüklü daha yakışıklıyım Harry Potter gibi. Ayrıca çok zahmetli gözde unutursan ve uyursa filan geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı