1.25 miyop ve astigmat var. Pek zorlanmıyorum günlük hayatta ancak takmaktan zevk alıyorum ve yakışıyor. Tavsiyem direkt gidip gözlük almayın gerekirse 1 saat deneyin çünkü benim gözlüğüm mesela çok hafif. Burun da falan ağrı yapmıyor. Bazen gözlüğü unutup gözümü ovalamaya çalıştığım bile oluyor. Gözlük farkı çok önemli. Yüz hattınıza göre gözlük alırsanız ki, gözü bozuk olmadığı halde alan çok kişi var, epey yakışıyor. Bu arada maske oldukları zaman hayatı cidden zorlaştırıyordu gözlük takmak ancak normal bir durumda pek zor durumda kalmazsınız. Yazın falan çok terlerseniz, burnunuzda iz çıkarabilir. Ayrıca şunu da unutmayın, göz artık bir sorun değil. Benim kardeşim iki sene önce 4 bin liraya gözünü çizdirdi mesela. Çok ucuz olmayabilir size göre ancak 2-3 ay çalışarak artık gözünüzü tamamen normal hale getirebiliyorsunuz. Demek istediğim, gözlük konusunda rahat olun. Alışamazsanız, sevmezseniz para biriktirirsiniz ve çizdirir geçersiniz. Burun ameliyatı gibi bir olay değil bu, yaklaşık 5 dakika süren bir olay. İçiniz rahat olsun.