Sürprizbozan Gojo vs sukuna gojo geri dönebilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sukuna dövüşte tüm gücünü kullanmadı ve hatırladığım kadarıyla şu anda 19 parmak alabilirlerse şu anda alabilirler yorgun düştüğü için ama hala almaları çok zor ama bir yandanda ölmesi lazım haklısınız yuji falan güçsüz kaldı.
Hocam 19 parmak olması önemli değil çünkü meguminin özellikleri ile o eksiği gerektiği kadar kapattı. İtadori diğerlerine göre gerçekten güçsüz şuan. Ama onu görmektense hakariyi izlemeyi, okumayi tercih ederim.

Ben zaten gojoyu seviyorum fakat gojo fanboy lar çok toxic onları haksız çıkarmak için konuyu açtım
Her serinin toxic fani olur maalesef. Ama dediğim gibi geri donmesi imkansız değil gojonun.

Geri gelemez, yaratıcısı bile Gojo'dan nefret ediyor.

Bence gelmesi lazım gojosuz sukunayı alamazlar ve saçma öldü dövüş boyu gojo daha üstündü.

:D Ne alaka? Mangayı okudun mu hiç? Gojonun arkasında bıraktığı bir sürü güçlü kişi var. Sukuna Gojo'yu öldürerek savaşın bittiğini sanıyor ama asıl savaş şimdi başlıyor.

@XTropatra gojo geri gelmezse serinin popülerliği acayip derecede düşecek. Twitter’ın spoiler geldiği günkü halini gördünüz mü? Okumayacağım seriyi saldım diyenler o kadar fazlaydı ki. Bu yazar kendi ayağına sıkar gojo gelmezse. Niye sevmiyor onu da anlayamadım, çok saçma bir muhabbet gibi geliyor bana.

@XTropatra gojo geri gelmezse serinin popülerliği acayip derecede düşecek. Twitter’ın spoiler geldiği günkü halini gördünüz mü? Okumayacağım seriyi saldım diyenler o kadar fazlaydı ki. Bu yazar kendi ayağına sıkar gojo gelmezse. Niye sevmiyor onu da anlayamadım, çok saçma bir muhabbet gibi geliyor bana.
Serinin popülerliğinin düşeceğini düşünmüyorum çünkü serideki asıl ana karakter İtadori Yuji. İnsanlar Gojo'yu güçlü olduğu için sevdi. Gözler, dış görünüş zart zurt. Şu anda ana karakterin tek yeteneği "Left right, goodnight" ileride bir buff alırsa gojo'yu bile geçer popülerliği ki zaten rage anı bile çok fazla izlendi Mahito ile olan savaşında. Shibuyada olan savaşında bile çok fazla popüler olacak. Ayrıca diğer karakterler de bi o kadar Gojo kadar güçlü.

Diğer mesajları okumadan yazıyorum gojo kesinlikle geri dönmemeli ölüm bu kadar gevşek kullanılmamalı serilerde.
JJK evreninde RTC diye bir sey var, Gojo’nun beyni hasar gormedigi surece kendini yenileyebiliyor ancak bu yenileme hizi tamamen aldigi hasara bagli.

Kaldi ki JJK evreni olumu bu kadar gevsek kullansaydi Nanami ve ozellikle Nobara gibi charlar olmezdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı