Google Authenticator gitti

ali545452

Hectopat
Merhaba. Yeni telefon aldım eski telefonda Google Authenticator vardı. Eski telefonu sıfırlamıştım. Şimdi oyun hesaplarıma giremiyorum yedek kod falan yok. Ne yapacağım?

Merhaba. Yeni telefon aldım eski telefonda Google Authenticator vardı. Eski telefonu sıfırlamıştım. Şimdi oyun hesaplarıma giremiyorum yedek kod falan yok. Ne yapacağım?
Authy kullansaydınız keşke.

Google Authenticator'ün en büyük sıkıntısı. Yedekleme sistemleri yok. Zamanında aynı durumu yaşamıştım. Authy programını öneririm. Hem daha güvenilir hem de yedekleme sayesinde hiç bir şekilde kaybetmezsiniz bu şekilde.

Sonuç: Geçmiş olsun. Umarım bir şekilde hesaplarınıza erişim sağlarsınız.

Google Authenticator'ün en büyük sıkıntısı. Yedekleme sistemleri yok. Zamanında aynı durumu yaşamıştım. Authy programını öneririm. Hem daha güvenilir hem de yedekleme sayesinde hiçbir şekilde kaybetmezsiniz bu şekilde.

Sonuç: Geçmiş olsun. Umarım bir şekilde hesaplarınıza erişim sağlarsınız.

Dünyanın en saçma şeyi ya.

Google'a ulaşın belki bir çözüm sağlarlar.
Sanmıyorum, yapabilecekleri bir şey yok. Ayrıca Google ve Google servislerinin desteği, görebileceğin en kötü destek. Cevap verirlerse kendini şanslı say.

Bağladığınız hesaplara erişemiyorsanız, hesabınızın olduğu siteye destek talebi açın veya zaten çoğu sitede "2FA uygulamasına erişemiyorum" gibi bir seçenek olur, oradan gerekli yolları izleyin. Zahmetli bir yöntem ama bunu çözmenin tek yolu bu.

Sanmıyorum, yapabilecekleri bir şey yok. Ayrıca Google ve Google servislerinin desteği, görebileceğin en kötü destek. Cevap verirlerse kendini şanslı say.

Bağladığınız hesaplara erişemiyorsanız, hesabınızın olduğu siteye destek talebi açın veya zaten çoğu sitede "2FA uygulamasına erişemiyorum" gibi bir seçenek olur, oradan gerekli yolları izleyin. Zahmetli bir yöntem ama bunu çözmenin tek yolu bu.
Evet genelde böyle çözülür. Bu arada bu durumun başımıza gelmemesi için tam olarak ne yapmalıyız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı