TylerDurdenAynıBen
Hectopat
- Makaleler
- 1
Başka arama motoru kullanınca sıkıntı yok ama Google arama motorunu kullanınca hata veriyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Aynı hata devam ediyor. Bilgisayarımda VPN yok.Temp dosyalarını silin.
VPN açıksa kapatın.
ne kadar teşekkür etsem az çok sağol dostumAynı hata devam ediyor. Bilgisayarımda VPN yok.
Sorunu biraz kurcalayarak çözdüm aslında. Eğer bu konuyu sonradan okuyanlar olur ise nasıl çözdüğümden anlatayım;
Tarayıcımın ayarlarına girip güvenlik sekmesine girdim. Alta doğru inip sertifikalar kısmına girdim. Sertifikalardan Google ile alakalı olan tüm sertifikaları sildim. Şu an tarayıcımda sorunsuz bir şekilde geziyorum.
@The Snow Patrol, @Murat3457 ve @Linux Kaymak hocalarıma teşekkür ederim bana yardım ettikleri için.
Aynı hata devam ediyor. Bilgisayarımda VPN yok.
Sorunu biraz kurcalayarak çözdüm aslında. Eğer bu konuyu sonradan okuyanlar olur ise nasıl çözdüğümden anlatayım;
Tarayıcımın ayarlarına girip güvenlik sekmesine girdim. Alta doğru inip sertifikalar kısmına girdim. Sertifikalardan Google ile alakalı olan tüm sertifikaları sildim. Şu an tarayıcımda sorunsuz bir şekilde geziyorum.
@The Snow Patrol, @Murat3457 ve @Linux Kaymak hocalarıma teşekkür ederim bana yardım ettikleri için.
Ben tam yapamadım detaylı cevap verme imkanınız var mı yada instagram kullanıcı adınızı atın yazim ben ordan bilgi verinAynı hata devam ediyor. Bilgisayarımda VPN yok.
Beceremedim derken tam olarak neyi yapamadınız ya da neyi bulamadınız? Buradan ekran görüntüleriyle yardımcı olurum size.Ben başaramadım detaylı bilgi verme imkanınız var mı?
Ben tam yapamadım detaylı cevap verme imkanınız var mı yada instagram kullanıcı adınızı atın yazim ben ordan bilgi verin
Başka arama motoru kullanınca sıkıntı yok ama Google arama motorunu kullanınca hata veriyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1232695
Hocam birşey soracağım güvenlik sekmesine girdim gizlilik ve güvenlik yani en altta sertifikalara girdim ama google sertifikaları hangisi sizin sildikleriniz yani ve bazı sertifikalar silinmiyor maalesef bendede şu sorun var güvenli değil sitelere girilmiyor ve bağlantınız gizli değil sitelerdede gelişmiş kısmında yinede gir seçeneği yok yani web sitelerine girilmiyor maalesef google'de koruma yok olanı işaretle demiş önerilmez hani olanı ondada olmuyor maalesef yine ve yine yani.Aynı hata devam ediyor. Bilgisayarımda VPN yok.
Hocam 2 seneden fazla oldu inanın hiç hatırlamıyorum. Tek hatırladığım adında Google geçen tüm sertifikaları sildiğim ve sonrasında düzeldiğiydi. Bazıları siliniyor bazıları silinmiyor gibi bir şey hatırlamıyorum.Hocam birşey soracağım güvenlik sekmesine girdim gizlilik ve güvenlik yani en altta sertifikalara girdim ama google sertifikaları hangisi sizin sildikleriniz yani ve bazı sertifikalar silinmiyor maalesef bendede şu sorun var güvenli değil sitelere girilmiyor ve bağlantınız gizli değil sitelerdede gelişmiş kısmında yinede gir seçeneği yok yani web sitelerine girilmiyor maalesef google'de koruma yok olanı işaretle demiş önerilmez hani olanı ondada olmuyor maalesef yine ve yine yani.
Hocam yani şey istediğim şundan dolayı bu google galiba chrome'u öyle geliştirmiş ki namussuzlar hiçbir neredeyse güvenli web sitesine girilmiyor açıkçası ve şu sizin bağlantınız gizli değil uyarısında hatırlarsanız girmek için gelişmiş bölümü var ama acaba oradan yinede gir butonu yazısınıda mı kaldırmış şey çocukları onu anlam veremedim yani ne yazı var ne butonu var çünkü sebebi,bende bluestacks'da oturum açacağım ama alın buyurun ki orijinal web sitesi bağlantınız gizli değil diyor vede siteye hiçbir yolla girilmiyor sertifikalara baktımda yazılarda google mi yazması lazım hiç bilmiyorum yani microsoft un var sonra birsürü yabancı isim var yanlış birşeyide silmiyim yani bazılarına yardım etseniz hocam yada yardım edebilecek biri var mıdır hocam acil lazım yani ?Hocam 2 seneden fazla oldu inanın hiç hatırlamıyorum. Tek hatırladığım adında Google geçen tüm sertifikaları sildiğim ve sonrasında düzeldiğiydi. Bazıları siliniyor bazıları silinmiyor gibi bir şey hatırlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.