Çözüldü Google Chrome arama için farklı siteler gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sadeceibrahim

Decapat
Biliyorum başlık çok saçma ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Öncelikle olay sanırım 1-2 hafta önce SteamDB üzerinden oyun bakarken gerçekleşti. Siteye girerken karşıma "Checking your browser" gibi bir uyarı geldi. Sayfayı tam okuyamadım bile. Çünkü 2-3 saniye sonra kayboldu. Daha sonra şunu fark ettim: Ben ne zaman Steam ile başlayan bir arama yapsam ve Google bana alternatif sonuç gösteremese direkt Google üzerinden ara veya SteamDB üzerinden ara diye 2 seçenek sunuyor. Bunu nasıl kaldırabilirim ve bu siteler benim geçmiş aramalarımı veya şu anda yaptığım aramaları görebiliyor mudur? Ekran görüntülerini bırakıyorum. Lütfen konudaki cahilliğimin kusuruna bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Az önce silip tekrar yükledim. Durum aynı.
Eğer ileride birisi aynı durumu yaşayıp bu sayfayı bulursa diye yazıyorum. Öncelikle chrome<sağ üstteki üç nokta<ayarlar<arama motor<arama motorlarını yönet<diğer arama motorları< kaldırmak istediğin siteyi seç<listeden kaldır seçeneğini işaretle.
Zaten böyle idi. Yok mu benzer durumu yaşayan?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (17).png
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
Tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Az önce silip tekrar yükledim. Durum aynı.
Eğer ileride birisi aynı durumu yaşayıp bu sayfayı bulursa diye yazıyorum. Öncelikle chrome<sağ üstteki üç nokta<ayarlar<arama motor<arama motorlarını yönet<diğer arama motorları< kaldırmak istediğin siteyi seç<listeden kaldır seçeneğini işaretle.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…