Çözüldü Google Chrome "Şifrenizi Değiştirin" Uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CusHe

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2016
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Ortalama olarak haftada 1, 2 gün internetim 1, 2 dakikalığına gider ve ben her seferinde yanlış bir şeyler olmadığını kontrol etmek için modem ara yüzüne girerim? Bu sefer girdiğimde Chrome'un "Şifrenizi Değiştirin" başlıklı Pop-Up'unu gördüm. Burada arayüze girerken kullandığım linkin şifresini değiştirmemi istedi. Modemi çok uzun süredir kullanıyorum ve varsayılan şifreyi değiştirmeye hiç gerek görmedim ve bu şifre bildiğiniz gibi çoğu kişide aynı oluyor. Bu Pop-Up endişe etmem gereken bir şey mi? Modem arayüzü şifresini nasıl değiştiririm, gerek var mıdır? Bu gibi soruların cevabını aramaktayım. Ayrıca bu tarz bir konu altında bazen Chrome'un zayıf şifre gördüğünde bu şekilde uyardığı bilgisine ulaştım. Bu ne kadar doğrudur?
 
Sorunu kendiniz söylemişsiniz zaten.
Modemi çok uzun süredir kullanıyorum ve varsayılan şifreyi değiştirmeye hiç gerek görmedim ve bu şifre bildiğiniz gibi çoğu kişide aynı oluyor.


Modem arayüzü şifresini nasıl değiştiririm, gerek var mıdır?
Kesinlikle gerek var. Şifre değiştirme modemden modeme değişir.
 
Çözüm
Merhaba herkese. Chrome Browser'ı açtığımda çoğunlukla "şifrenizi değiştirin" uyarısı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Google hesabımın şifresini mi değiştirmem gerekiyor, yoksa başka basit bir çözümü var mı? Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı