Google Chrome Tarayıcıda Reklam Çıkması

Kratocius

Megapat
Katılım
10 Aralık 2016
Mesajlar
272
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Google Chrome'ye giriyorum, tam bir şey yazacağım o boşluğa daha baş harfini yazasıya sayfanın üstünde adres çubuğunun altında bir kutucuk ortaya çıkıyor. Farkında olmadan yazıyorum, Enter tuşuna basıyorum bir bakıyorum yukarıya yazmışım. Rusca içerikler çıkıyor. Bir tarayıcıda açılıyor sadece. Bunun bir çözümü yok mu?

Hangi sitede, hangi sayfada olursam olayım sayfanın herhangi bir yerine tıklayınca video olsun, oyun olsun, +18 şeyler olsun saçma sapan şeyler çıkıyor. 2 tane antivirüs programı ve aynı zamanda Google'nin önerdiği bir ABP diye bir şey var onu da yükledim, 3 tane oldu ama bir türlü bu reklamlardan ve uzantılardan kurtulamadım. Ayarlardan olsun, başka şekilde olsun ne yapmam gerekiyor? Lütfen siz yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Programı kullanması zor geldiyse direkt olarak Adwcleaner kullanın, kullanması gayet basittir. Buradan indirin; AdwCleaner

Yönetici olarak başlattıktan sonra taramayı başlatın ve clean/delete butonuna basmanız yeterlidir. Bilgisayar kendini yeniden başlatacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı