Google.com da geçerli Dark Mode eklentisi

talhaca

Hectopat
Makaleler
1
Yer
yok kızım marstayım şuan
Merhabalar. Artık tüm telefonlara karanlık mod geldi ama maalesef PC'lerde sıkıntı yaşıyoruz. Google kendi PC web sitesine Dark mode koymuyor anlaşılan. Bir çok eklenti indirdim ama Google'ın kendi web sitesinde çalışmıyorlar. Böyle bir eklenti bilen veya başka bir yöntem kullanan var mı? Yapmak istediğim kısaca:

1605622275890.png

1605622332511.png

Not: Bu eklentide çalışmıyor ama koymuşlar resmi

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Artık tüm telefonlara karanlık mod geldi ama maalesef PC'lerde sıkıntı yaşıyoruz. Google kendi PC web sitesine Dark mode koymuyor anlaşılan. Bir çok eklenti indirdim ama Google'ın kendi web sitesinde çalışmıyorlar. Böyle bir eklenti bilen veya başka bir yöntem kullanan var mı? Yapmak istediğim kısaca:

Eki Görüntüle 740831
Eki Görüntüle 740833

DuckDuckGo kullanıp tema değiştirebilirsiniz. Bunun dışında bilmiyorum.

Eki Görüntüle 740831
Eki Görüntüle 740833

Google.com derken ? Google bir arama motoru. Gece modu için tarayıcınızda bu özelliğin olması lazım.

DuckDuckGo kullanıp tema değiştirebilirsiniz. Bunun dışında bilmiyorum.

DuckDuckGo kullanıyorum zaten. Ama Google lazım oluyor.

Çalışan yoksa bir tane yapayım bari ama muhtemelen vardır 👀

Buyurun yaparsanız sevinirim ama Google kendi mağazasında bulunan uygulamalara izin vermiyor sanırım.

DuckDuckGo diye bir Dark mode var, şaka şaka.

Dark reader eklentisini kullanabilirsin.

Yanlış anlamışsınız siz.

Dark reader çalışmıyor.

Google.com derken? Google bir arama motoru. Gece modu için tarayıcınızda bu özelliğin olması lazım.

Google sitesinde geçerli

Hocam açıklayabilir misiniz ?
Google'ın masaüstü web sitesi aydınlık mod. Konu sahibi karanlık yapabilmek için eklenti önerisi istiyor, bunları sözde yapan eklentiler vardı.

Tarayıcıda mevcut Gece Modu özelliği olabilir, ancak konu sahibi onu istemiyor gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı