Google kapatılınca GPU %100 kullanıma erişiyor

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Merhaba. Bunu daha yeni keşfettim görev yöneticisine bakıyordum. Ve bir yandan da Chrome da geziyordum. Chrome'u kapattığımda 1 saniyeliğine ekran kartı %100 oluyor. Normal midir?
Not: 1 saniyeliğine Görev Yöneticisi'nde ekran kartını %100 yapan Uygulama'nın adı System idi. Büyük ihtimalle işletim sisteminin kendisi.

Merhaba. Bunu daha yeni keşfettim görev yöneticisine bakıyordum. Ve bir yandan da Chrome da geziyordum. Chrome'u kapattığımda 1 saniyeliğine ekran kartı %100 oluyor. Normal midir?
Not: 1 saniyeliğine Görev Yöneticisi'nde ekran kartını %100 yapan Uygulama'nın adı System idi. Büyük ihtimalle işletim sisteminin kendisi.
Eğer hemen 100 olup geri düşüyorsa sorun yok.

Eğer hemen 100 olup geri düşüyorsa sorun yok.

Hocam hemen %0'a düşüyor. Bir de Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman %11'e çıktı. Bildiğime göre Görev Yöneticisi açılırken işlemciye ve ekran kartına yük bindiriyor. @FehmiDogru.js

Hocam hemen %0'a düşüyor. Bir de Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman %11'e çıktı. Bildiğime göre Görev Yöneticisi açılırken işlemciye ve ekran kartına yük bindiriyor.
Evet ilk açılış değil de bi 5-10 saniye sonrasında düzgün bilgi vermeye başlayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı