Google Oturumumdan çıkış yapıldı hacklendim mi?

2 hafta önce yazmıştım burada konuyu halletim parayı alamasam da birisi hesabıma girip 2 liralık ürünü 700 liraya almış benim bakiyemle bu sayede doğrulama da gelmeden para cekildi Steam pazarından yapacak bir şey yok Steam desteğe de yazdım ama çözüm bulamdılar parayı de geri veremezler o yüzden uğraşmayı bıraktım

Anladım Geçmiş olsun. Çok kötü bir şey:(

Anladım Geçmiş olsun. Çok kötü bir şey:(
Malesef 2 sene civarı belki daha fazladır biriktirdiğim paraydı oyun almak için veya csgo da skin almak için biriktiriyordum baktığımda bakiye 0 lanmıştı çok üzülmüştüm ama yapıcak birşey yok cezasını bulsun ne diyim oyulardan soğuttu zaten CS bile girmiyorum artık

Malesef 2 sene civarı belki daha fazladır biriktirdiğim paraydı oyun almak için veya csgo da skin almak için biriktiriyordum baktığımda bakiye 0 lanmıştı çok üzülmüştüm ama yapıcak birşey yok cezasını bulsun ne diyim oyulardan soğuttu zaten CS bile girmiyorum artık
Teşekkürler

Bilgisayarda antivirüs tehdit koruması diye program var ondan tarattım

Ben Giriş yapabiliyorum ama bilgisayar dan olmuyor sadece
Tarayıcı sorunu muhtemelen. Emin olmak için format atmanızı öneririm. Onun dışında zaten diğer cihazlardan giriş yapabiliyorsunuz. O halde hesabınızın çalındığını düşünmüyorum. Google Hesap, Güvenlik bölümünden hangi cihazların bağlı olduğunu teyit etmeniz yeterli. Onun dışında şifre değişikliği yapmışsınız zaten 2 Adımlı doğrulumayı'da gerçekleştirin. Steam konusuna gelirsek, şuanda herhangi sıkıntı var mı? Steam veya Hesapla ilgili?

Tarayıcı sorunu muhtemelen. Emin olmak için format atmanızı öneririm. Onun dışında zaten diğer cihazlardan giriş yapabiliyorsunuz. O halde hesabınızın çalındığını düşünmüyorum. Google Hesap, Güvenlik bölümünden hangi cihazların bağlı olduğunu teyit etmeniz yeterli. Onun dışında şifre değişikliği yapmışsınız zaten 2 Adımlı doğrulumayı'da gerçekleştirin. Steam konusuna gelirsek, şuanda herhangi sıkıntı var mı? Steam veya Hesapla ilgili?
Hayır yok Steam pazarındaki 30 lira bakiye dokunmadı Steam şifremi degistirdiginden beri girmediğini düşünüyorum

Bende olmayacağını düşünüyorum. Bu durumlarda ne kart bilgileri kayıt ettiriyorum ne de steam bakiyesi bırakıyorum içeride. Ayrıca farklı sitelerde oturum açmamaya özen gösterin bazen olabiliyor.
Evet tek bir siteye kayıtlıydım ondan çıkış yaptım şüpheli olan tek şey oydu benim için yoksa kimseyle hesabımı paylasmam zaten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı