Bu kafayla o kızları etkileyemezsin.Bu gotik kızlar çok hoşuma gidiyor ya. Biraz hayal gibi ama Kütahya'da gotik kız bulabilir miyim? Bulursam da nasıl konuşmam lazım?
Neden bel altına bağladınız ki işi belki de tarz olarak gotik seviyordur. Zamanında çoğu arkadaşım emo sevdiğini itiraf edemiyordu ama bel altıyla alakası yoktu.Bence bu arayış yerine beynin prnlardan ve saçma sapan bu tarz içeriklerden uzak tutmalısın.
10 saatte bulup sevgili mi oldun? Aynen.Gotik buldum şu an sevgiliyiz.
Maşallah hocam çok hızlısınız.Gotik buldum şu an sevgiliyiz.
10 saatte bulup sevgili mi oldun? Aynen.
%100 böyledir demiyorum tabii ki ancak insanlar genelde bazı şeyleri dışarı yansıtırlar. Mesela ruh hali çok düzgün birisi vücudunu dövmeyle kaplamaz ya da çok fazla piercing yaptırmaz. Bunlar bazı şeylerin dışarı yansımasıdır. Gotik tarzdan önce gotik müziği incelersek de ölüm, yalnızlık, depresiflik, karanlık, dram, dini sorgulamaları işler. Aklı başında, ailesiyle ve arkadaşlarıyla ilişkileri çok iyi olan ve hayatından keyif alan insanların dış görünüşünde bir abeslik görmeyiz zaten. Gotik için de zaten doğru bir şey söylemişsin, ben sadece biraz daha açmak istedim.Valla bu gotikler çok değişik ve tehlikeliler. Harbi diyorum. Bizim bir arkadaşın vardı gotik kız arkadaşı ne olaylar oldu falan inanamazsın. Gotikler harbi sıkıntılılar öyle böyle değil. Ayrıca bu konuyu açtıktan kısa süre sonra hemen nasıl buldun? "yersen" herhalde.
Kanka çok p*rno izlediğini düşünüyorum izleme, ayrıca Kütahyalı gotik mi varBu gotik kızlar çok hoşuma gidiyor ya. Biraz hayal gibi ama Kütahya'da gotik kız bulabilir miyim? Bulursam da nasıl konuşmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.