Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Evet, 29 saatlik 4 gün GoW ragnarök maceramın az önce sonuna geldim. Normalde akşam akşam oyunu hemen bitirdim inceleme yazayım demezdim fakat hızlıya kaçtım gibi
. Oyun hakkında başta ilk düşündüklerimi, sonra iyi-kötü diye ayıracağım. Birincisi oyunu herkes PS5 özel oyunu sanıyor fakat bu oyun aslında PS4/5 özel oyunu. PS4'ten bitirdim ve genel olarak pek kasma donma yaşamadım. Başta oyunun 5 saat atreus olarak oynayacağımızı ve oyunun devam oyunu olduğundan çok yenilik barındırmayacağını sandım. Evet, ilk 2 saat genel olarak pek farklılık yoktu. Fakat oyun neredeyse her 1-2 saatte bir yeni özellik eklediğinden 10. saatlere doğru "yeni bir oyun lan bu!" dedirtmeye başladı. Oyunu zor olarak bitirdim ve genel olarak gördüğüm Elden Ring zorluğu arasında kıyaslama yapacaksak: Elden Ring'te bosslar 1, 5-2 kat daha zor (checkpointlerde tam can başlıyoruz gowr'de) ve normal düşmanlar kasılma mantığından mıdır bilmem GoW rangarökte daha zor geldi. Oyundaki iyi-kötü diye ayırırsak önceki oyuna göre:
iyi yanları:
Kötü yanları:
Oyunu puanlarsam:
Grafikler (PS4): 7/10
Hikaye: 10/10
Oynanış: 8/10
Çatışma: 8/10
parasına değer mi derseniz eğer şu an PS4 sürümü oyunun 500 lira ve ben zaten Haziran'da falan alacaktım fakat günü geçtiğinden indirimi tekrar bekledim. Bana sorarsanız hiçbir oyun 500-600 lira etmez fakat yeni her AAA oyun 500-1000 lira arasında. Şahsen ben 500 lira vereceksem RDR2, Elden Ring, GoW ragnarök gibi oyunlara vermek isterim. Paranız varsa kesinlikle alın fakat paranız yoksa da tahminimce bu oyun 1 yıla falan PC'ye gelecek ve o zamanlar 200-300 lira olacak gibi. Dolar yükselirse tabii ki de 500 liraya bile bulamayabiliriz gibi. Oyunu oynayanlar varsa aşağıda tartışabiliriz.
iyi yanları:
- Daha zevkli çatışma tarzı ve yeni Skill'ler.
- Her diyara girme.
- Çok daha geniş karakter bünyesi.
- Boss/Mini Boss'ların 2-3 daha fazla olması
Kötü yanları:
- boss savaşların sanki biraz daha az epik oluşu
- çok fazla karakter olduğundan savaşlarda kafa karıştıran konuşma fazlalığı
- oyunda çok fazla yoldaş olduğundan kare tuşu ne işe yaradığı kafa karıştırabiliyor
- üçgen tuşu "signature weapon ability" olduğundan önceki oyundaki gibi üçgene basına balta gelmemesi
Oyunu puanlarsam:
Grafikler (PS4): 7/10
Hikaye: 10/10
Oynanış: 8/10
Çatışma: 8/10
parasına değer mi derseniz eğer şu an PS4 sürümü oyunun 500 lira ve ben zaten Haziran'da falan alacaktım fakat günü geçtiğinden indirimi tekrar bekledim. Bana sorarsanız hiçbir oyun 500-600 lira etmez fakat yeni her AAA oyun 500-1000 lira arasında. Şahsen ben 500 lira vereceksem RDR2, Elden Ring, GoW ragnarök gibi oyunlara vermek isterim. Paranız varsa kesinlikle alın fakat paranız yoksa da tahminimce bu oyun 1 yıla falan PC'ye gelecek ve o zamanlar 200-300 lira olacak gibi. Dolar yükselirse tabii ki de 500 liraya bile bulamayabiliriz gibi. Oyunu oynayanlar varsa aşağıda tartışabiliriz.
Son düzenleyen: Moderatör: