Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dilin korunması ve gelişmesi toplumun anlaşabilmesi için zorunluluk aslında. Sokakta pek önemsenmese de konuştuğun dili bilmek lazım. Burada beni de cezbeden bu dikkat olmuştu. Sonuçta başta da belirttiğim gibi dil bir toplumun bel kemiğidir. Sahip çıkılmalı, çıkanlara da teşekkürler.

Sadece aynen diyen karikatürü belki görmüş olabilir ve gördüyseniz de hatırlayacaksınızdır. Dediğiniz gibi konuştuğumuz dile özen göstermez isek dilimiz yozlaşır.

Ben kurcalamayı seviyorum ya genel olarak. Bir konu hakkında ne kadar çok biliyorsam o kadar rahatlıyorum. Kurcalayarak da bir şeyler öğreniliyor hani ondan hep bunlar. 😁
Kurcalamak güzel canım. Ama kurcaladıktan sonra olması gerekenin dışına çıkartmamak lazım. 😊 Merakını gider öğreneceğini öğren, keşfet sonra eski haline çevir asıl iş burda.😊

Profilinizde gördüm Kanada'da yaşıyormuşsunuz. Kanada'da yabancı olmak nasıl, eksileri artılarıyla biraz çıtlatabilirseniz sevinirim :D

Daha kalıcı olarak gitmedim ağustos'ta taşınacağım. Ben şubatta gittiğimde gayet mükemmeldi havanın soğukluğu dışında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı