baran361
Hectopat
Daha fazla
DP'nin bant genişliği daha yüksek aslında o yüzden dp bir adım önde olabilir diye düşünüyorum ama hdmi daha akıcı dendi kablodaki malzeme farkındandır muhtemelen.Aynı veri gitmiyor mu? Biri neden daha akıcı?
Test ettim anlayamadığım şekilde HDMI çok daha akıcı geldi.
Daha kalıcı olarak gitmedim ağustos'ta taşınacağım. Ben şubatta gittiğimde gayet mükemmeldi havanın soğukluğu dışında.
Merakla beklemiyoruz.
the_panda'nın yorumunu seven sevmeyen herkes bu yorumu beğenirse umarım ailesi ona RTX 3090 Founders Edition alır.Hocam Instagram keşfet sayfası değil burası.![]()
Bu kadar troll olmayı nasıl başarıyorsunuz korcan cinemre gibisiniz?
Kanada'ya Göç adlı youtube kanalı çok güzel bilgiler veriyor Kanada hakkında. Üniversiteden mezun olunca yüksek lisans için düşünüyorum çok güzel memleket.Daha kalıcı olarak gitmedim ağustos'ta taşınacağım. Ben şubatta gittiğimde gayet mükemmeldi havanın soğukluğu dışında.
Ben şansa inanmam. Doğru zamanda doğru şeyi yazacaksın, yöntem bu.
Bir yıl eşek gibi çalışsam bir tanesini karşılayacak kadar para biriktiremem. Hadi almayı başarsam bile takacak masaüstü sistemim yok zaten.the_panda'nın yorumunu seven sevmeyen herkes bu yorumu beğenirse umarım ailesi ona RTX 3090 Founders Edition alır.
(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.