GPU 4090 laptopta Premiere Pro neden kasar?

Ben render alırken herhangi bir sorun yaşamıyorum ancak realtime izleme konusunda ciddi problemler yaşıyorum 1920 X 1080 videolarda dakika 5-6 ya geldiğinde benim bilgisayar havaya uçacak gibi oluyor :D M.2 Pro sahibiyim aynı zamanda da o bana mısın demiyor vallahi

Evet bende de aynı sorun var ama daha çözemedim siz çözdünüz mü sorunu

Ne yazık ki çözemedim. Çözemediğim gibi yeni bir parça veya ekipman almadan buna razı olup devam edeceğim gibi görünüyor. Bir garantisi olduğunu düşünmüyorum yeni parçalara yatırım yapmanın..

Selamlar, sorunu çözebildiniz mi?

Son düzenleme:
Ne yazık ki çözemedim. Çözemediğim gibi yeni bir parça veya ekipman almadan buna razı olup devam edeceğim gibi görünüyor. Bir garantisi olduğunu düşünmüyorum yeni parçalara yatırım yapmanın.

Selam, sorunu çözebildiniz mi?

Selam NVIDIA'nin en son güncellemesiyle bir tik düzeldi. Zamanım olduğunda komple format atıp temiz bir kurulum yapmayı dünüşünüyorum ama iş akışını bozacağı için o kadar zamanım yok

Premiere Pro'nunproxy özelliğini bir araştırın. Basit birkaç işlem ile çok rahat çalışmanızı sağlar.
Belki sorunu çözmez ama en azından çalışmanızı sağlar.

Premiere Pro'nunproxy özelliğini bir araştırın. Basit birkaç işlem ile çok rahat çalışmanızı sağlar.
Belki sorunu çözmez ama en azından çalışmanızı sağlar.

Cok teşekkürler arastirmamda bunu da gördüm ama sorun o degil sorun Windows bir bilgisayara 5500 € verdikten sonra böyle bir problem yasatmasi

Ben de hala çözemedim umarım çözebiliriz.

Orjianal Adobe kullaniyorsan Premiere beta kurup oradan calisabilirsin bende biraz daha iyi calisti Beta ama ticari ve büyük isler yapiyorsan tavsiye etmem kararli sürüm her zaman daha iyi

Full da takilma yasiyorum ama 1/2 de 1/4 de takilma daha az
Bir de 57 GB kullanabilecegi RAM var
Selamlar konuyu araştırmaya devam ederken siteden bir arkadaş eski sürümlere geçmemizi söyledi 2024 sürümleri için Adobe'nin iyi bir optimizasyon yapamadığı konusunda bir kaç makale gönderdi siz denediniz mi eski sürümleri?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı