GPU için Hydronaut vs Kryonaut

Godzjlla

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki termal macun arasında ekran kartı için hangisi uygundur? Bazı yerlerde ekran kartı için hyronaut yazıyor ama kararsız kaldım.
Ekran kartımı servise macun yenilemesi için yollayacağım serviste sürülen macunlar orta kalitede oluyor ama ben yüksek kalite istediğim için ekran kartı kutusunun içinde ikisinden birini alıp yollayacağım

Son düzenleme:
Arkadaşlar iki termal macun arasında ekran kartı için hangisi uygundur? Bazı yerlerde ekran kartı için hyronaut yazıyor ama kararsız kaldım.
Ekran kartımı servise macun yenilemesi ile yollayacağım serviste sürülen macunlar orta kalitede oluyor ama ben yüksek kalite istediğim için ekran kartı kutusunun içinde ikisinden birini alıp yollayacağım

İkisi de uygun değil.

Kartın garantisi var mı?

Evet 1 sene var, normalde kendim değiştirecektim fakat garanti dışı kalacağı için direkt servise göndereceğim.

GPU'ya sürülen macunlarda pumpout diye bir sorun oluyor, yetkili servisler uygun macun kullanıyor zaten, sizin yollayacağınız macunu kullanmazlar, firmanın onayladığı macunu kullanırlar.

Yetkili servisi bilgisayarcı gibi düşünmeyin.

Son düzenleme:
GPU'ya sürülen macunlarda pumpout diye bir sorun oluyor, yetkili servisler uygun macun kullanıyor zaten, sizin yollayacağınız macunu kullanmazlar, firmanın onayladığı macunu kullanırlar.

Yetkili servisi bilgisayarcı gibi düşünmeyin.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgi için, iyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı