Termal macun için Kryonaut vs Hydronaut vs Conductonaut

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilmiyorum şöyle bir video gördüm bu arkadaş doğru uygulamış galiba bende böyle yapabilirim zor gözükmüyor. Ya da en kötü bilgisayarcı bir tanıdığım var ona götürürüm o yapar çünkü 6 ayda bir macun değiştirmek zahmetli geliyor sıvı metalin 1 yıl dayandığını söylüyorlar.

Sıvı metal daha az dayanır, çünkü bakır sıvı metali emer. Her 6 ayda bir sıvı metali değiştirmeniz lazım.

Sıvı metal daha az dayanır, çünkü bakır sıvı metali emer. Her 6 ayda bir sıvı metali değiştirmeniz lazım.
Emin misiniz çoğu kullanan kişi 1 yıl aradan sonra hala ilk günkü gibi olduğunu söylüyor sıcaklıkların.

1629555211662.png

1629555253491.png

Arkadaşlar bu kadar yazmışsınız da biraz daha araştırsaymışsınız Conductonaut'un taşma riskinde sorun çıkartmayacağını bulurdunuz.

ThermalGrizzly Shield diye bir ürün çıkarttı. Kırmızı oje gibi, işlemcinin kenarlarındaki devrelerin üstüne sürüyorsunuz. 20 - 30 dakika içinde kuruyor ve işlemci çevresindeki iletkenlikten dolayı zarar görebilecek tüm yapıları yalıtmış oluyor. Sonra üstüne Conductonaut sürebiliyorsunuz gönül rahatlığıyla.

Üstelik Shield ürününü normal termal macunlar içinde kullanabilirsiniz. Kafam rahat olsun derseniz tek çözüm bu. İzopropil alkol ile de saniyeler içinde istediğiniz zaman temizleyebiliyorsunuz.

Özetle Shield'tan sonra iletkenlik korkusu geçmiştir. Aklınızda bulunsun.

Arkadaşlar bu kadar yazmışsınız da biraz daha araştırsaymışsınız conductonaut'un taşma riskinde sorun çıkartmayacağını bulurdunuz.

Thermal Grizzly Shield diye bir ürün çıkarttı. Kırmızı oje gibi, işlemcinin kenarlarındaki devrelerin üstüne sürüyorsunuz. 20 - 30 dakika içinde kuruyor ve işlemci çevresindeki iletkenlikten dolayı zarar görebilecek tüm yapıları yalıtmış oluyor. Sonra üstüne conductonaut sürebiliyorsunuz gönül rahatlığıyla.

Üstelik Shield ürününü normal termal macunlar içinde kullanabilirsiniz. Kafam rahat olsun derseniz tek çözüm bu. İzopropil alkol ile de saniyeler içinde istediğiniz zaman temizleyebiliyorsunuz.

Özetle Shield'tan sonra iletkenlik korkusu geçmiştir. Aklınızda bulunsun.

Ürünün linki nerede.

Öyle Google'a yaz diyerek olmuyor burada millete laf söylerken kaynakta göster evet dostum sadece Türkiye getiren 1 site var oda shop4TR isimli bir site hiç güven vermeyen bir site 150TL'ye veriyor.
Sabah sabah tartışmaya girmek istemiyorum.

Önce saygılı olmayı ve araştırmacı olmayı öğren. Burada kimse kimsenin uşağı değil. Açarsın araştırırsın, okursun, bulursun. Üstelik sadece bir sitede değil, Thermal Grizzly ürünlerinin Türkiye ithalatçısı 2 firmanın direk satışı var, oradan temin ediliyor. Onları da araştır bul!

Ben konuyu anlattım, terbiyesizliği lüzumu yok! Karşında çocuk yok!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı