Termal macun için Kryonaut vs Hydronaut vs Conductonaut

Deniport'tan bakın hocam. Sürekli stok güncelliyorlar. Ben lazım olduğunda direk oradan alıyorum. Kendi sitelerinden ya da N11 mağazasından bakabilirsiniz. Deniport, Thermal Grizzly ile çalışan ithalatçılardan biri. İlla gelir. Arada sırada bakın.

Baktım soru olarak sordum stoklara geri gelecek mi diye gelmeyecekmiş şu anlık.
Soğutma bloğunun işlemciye değen kısmından bahsediyor. Kısacası iki tarafada sürülmeli. Sıvı metal cidden çok fark ettiriyor. Globe bant alın ve işlemcinin kenarlarını bantlayın ki sıvı metal dökülürse bant bariyer görevi görsün. Ekran kartınada sürebilirsiniz ama pek gerekli olacağını düşünmüyorum. Sıvı metal riskli olarak gözükebilir ama sürerken anlarsınız öyle su gibi dağılmıyor. Ben laptopuma sürdüm ve birçok kez çantama koyup taşıdım hiçbir sıkıntı olmadı.

1629631503206.png

Böyle önlem almak gerekiyor değil mi? Ayrıca o bandı bir daha hiç çıkarmıyoruz galiba bir sıkıntı oluyor mu?

Son düzenleme:
Baktım soru olarak sordum stoklara geri gelecek mi diye gelmeyecekmiş şu anlık.
Eki Görüntüle 1145211

Böyle önlem almak gerekiyor değil mi? Ayrıca o bandı bir daha hiç çıkarmıyoruz galiba bir sıkıntı oluyor mu?
Ben normal macun uygulamalarımda da bu yöntemi kullanıyorum. Spatulası ile macunu yayarken kafam hem rahat oluyor hem ince bir katman haline daha rahat getirebiliyorum (kenarlardan taşacak derdi olmadığı için) hemde uygulama sonrası bantı çektiğimde sanki fabrikadan çıkmış gibi görünüyor. İşlemci soğutucuyu ya da AIO'yu taktığımda da hiç sıkıntı yaşatmıyor. Ben hiç bantı orada bırakmadım. "Sıcaklıktan dolayı bir zararı olur mu?" ya da "Bant kalsa sıcaklık yükselir mi?" hiç bilmiyorum ve denemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı