GPU Stress Testinde Mavi Ekran

~Oletolga

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ve iyi forumlar dostlar.
Hemen sorunumu anlatarak başlayayım, 4 yıl önceden kalma bir Acer Aspire V3-772G dizüstü bilgisayar sahibiyim ve düzenli olarak temizliğini yaparım. Geçtiğimiz günlerde temizliğini yapıp yeniden birleştirdikten sonra tüm oyunlar başladığı an "Çalışmayı Durdurdu" hatası verip kapanıyordu, ben de bunun üzerine GPU Stress testi yapmaya karar verdim ve testi başlattığım an BSOD ile karşılaştım.
Ardından bilgisayarı söktüm ve fark ettim ki termal macunu fazla kaçırmışım ve taşmış. Ardından anakartı işlemci, ekran kartı hepsini temizledim ve yeniden birleştirdim.
Daha sonra yazılımsal sorunlara bakmak için DDU ile sürücüleri silip yeniden yükledim, hata devam edince tamamen temiz kurulum yaptım ancak hala her GPU aktivitesinde hata alıyorum.
Ancak belitmek isterim ki masaüstünde onboard karttan (HD4600), GT750M'e geçtiğimde hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Ancak gene programlarda hata alıyorum.
Bu arada bilgisayarımın özellikleri;
i7 4702MQ
G750M 4G GDDR5
16G 1333 MHz DDR3 RAM
1 TB HDD

Not: Eğer fikir sahibi yapacak ise oyunlar kapanmadan önceki anda fotoğraf çekmeyi başardım, bunu da yükleyebilirim.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı