Draxel Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 34 Çözümler 1 15 Nisan 2020 #1 Laptop kullanıcısıyım işlemci ekran kartının sıcaklığı yüksek diye tahmin ediyorum. Bu sıcaklık değeri normal mi? Normal değilse ne yapmam gerekir? 2. Yüzdelik değerin hata olduğunu düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Laptop kullanıcısıyım işlemci ekran kartının sıcaklığı yüksek diye tahmin ediyorum. Bu sıcaklık değeri normal mi? Normal değilse ne yapmam gerekir? 2. Yüzdelik değerin hata olduğunu düşünüyorum.
Çözüm A A AzureDragon 15 Nisan 2020 Sıkıntı yok normal değerler bunlar. Dahili ekran kartına kafayı takma, zaten oyunu durdurduğun anda 10 derece düşüyorsa hatalı değer olma ihtimali çok yüksek. Senin için önemli olan 1650 ve 3550h sıcaklığı, onlarda da sorun yok.
Sıkıntı yok normal değerler bunlar. Dahili ekran kartına kafayı takma, zaten oyunu durdurduğun anda 10 derece düşüyorsa hatalı değer olma ihtimali çok yüksek. Senin için önemli olan 1650 ve 3550h sıcaklığı, onlarda da sorun yok.
KS KS Draxel Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 34 Çözümler 1 15 Nisan 2020 #11 Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi