Ben laptopta 1660 Ti undervolt yaptım ama bu şekilde değil. Sizin yaptığınız ekran kartını en fazla 1800 MHz'de sabitlemek oluyor gibi görünüyor aslında tam olarak undervolt değil. CS:GO gibi bir oyunu oynarken GPU-Z ile maksimum frekansı kontrol etmeniz lazım.
Ekranda görünen curve sabit değerler içermiyor, dinamik olarak GPU belirliyor değerleri. L tuşu ile o noktadaki değeri sabitlemiş oluyorsunuz. Bence GPU yönetimine bırakmak daha mantıklı. Ben tüm grafiği Shift + sol fare tuşuyla seçip +200 offset ile yukarı taşıdım. Sonra orijinal grafikte görünün en yüksek değer olan bende 1920 MHz'in üstündeki tüm noktaları +0 offsete orijinal haline çekip kaydettim.
Normal hali ile olan farkları. Artık ekran kartı powerlimite takılmıyor, sentetik testlerde takılabilir ama normalde karşılacak durum değil. 70W civarı olan tüketim 55W civarına düştü. Ekran kartı 50 MHz civarı hızlandı ama maksimum frekans yine aynı. 5-10 derece arası sıcaklık farkı var. 1920 MHz de 0,2 küsur daha düşük voltajda çalışıyor. 15W tüketim azalması iyi bir değer bence. FPS'yi hiç etkilemiyor. Hatta powerlimite girmediği için daha iyi.