Çözüldü Grub önyükleyicisi yüzünden Windows açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ysf.eks

Femtopat
Daha fazla  
Diski ayırdım. Prime OS kurdum. Sonra açılmadı. Ben de Windows'tan o diski sildim. Sonra yeniden başlattım. Ekranda grub loader error 22 yazıyor. Bekliyorum açılmıyor. Ne yapabilirim?

Çözüm
Boot ekranına gelmeyi biliyorum hocam. Sadece dediğiniz Windows Boot Manager bulamadım.
WBM silmiş olmasın bu...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu uygulayabilirsiniz belki işe yarar, İngilizce ancak videoda yapılanları uygularsanız çözülecektir.
Dosya kaybı vs. olurmu?
Doğru yaparsanız hayır, zaten bootloader ayrı bir bölümde tutulur. O bölümü düzenleyeceksiniz. O bölümü formatlayacaksınız yani. Boyutu az zaten, anlarsınız oradan. Hatta Türkçe rehber arayayım işiniz kolaylaşır. Yanlış bölümü formatlarsanız verilerinizi kaybedebilirsiniz ancak dikkatli olursanız bir şey olmaz.
Win10 üzerinde de çalışmalı yanlış değilse. Dediğim gibi hiçbir deneyimim yok.

Düzenleme: Hocam siz yine de İngilizce video ile yapın, dediğim gibi farklı bölümlerde. Dosyalarınızın bulunduğu bölüm ve Windows Boot Manager'ın olduğu bölümler farklı. O yüzden doğru bölümü seçerseniz hiçbir şey olmaz.

WBM silmiş olmasın bu...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu uygulayabilirsiniz belki işe yarar, İngilizce ancak videoda yapılanları uygularsanız çözülecektir.

Hocam kullanmam gereken windows fark eder mi? Yoksa sadece komut istemine mi gireceğim?

Hocam kullanmam gereken windows fark eder mi? Yoksa sadece komut istemine mi gireceğim?
Fark edebilir, Windows 10 ISO dosyası alın siz, mümkünse Windows'unuzla aynı versiyon olsun. Sonra da komut isteminden Windows Boot Manager'ı oluşturacaksınız. Yani tek eksik parçanız var onu da halledeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı