WBM silmiş olmasın bu...Boot ekranına gelmeyi biliyorum hocam. Sadece dediğiniz Windows Boot Manager bulamadım.
Windowsu kurmak için mi yoksa sadece cmd için mi?Çok ilginç... Attığım videoyu uygulamanız gerek ancak size bir Windows USB'si gerek.
Windows Boot Manager oluşturacaksınız USB ile.Windowsu kurmak için mi yoksa sadece cmd için mi?
Windows kurmayacağım değil mi hocam?Windows Boot Manager oluşturacaksınız USB ile.
Hayır, boot bölümü olmalı mesela oraya Windows Boot Manager oluşacak. Böylece boot edilebilir bir bölüm olacak. Hiç yapmadım o yüzden düzeleceğinin garantisini veremem ancak teoride durum bu.Windows kurmayacağım değil mi hocam?
Dosya kaybı vs. olurmu?Hayır, boot bölümü olmalı mesela oraya Windows Boot Manager oluşacak. Böylece boot edilebilir bir bölüm olacak. Hiç yapmadım o yüzden düzeleceğinin garantisini veremem ancak teoride durum bu.
Doğru yaparsanız hayır, zaten bootloader ayrı bir bölümde tutulur. O bölümü düzenleyeceksiniz. O bölümü formatlayacaksınız yani. Boyutu az zaten, anlarsınız oradan. Hatta Türkçe rehber arayayım işiniz kolaylaşır. Yanlış bölümü formatlarsanız verilerinizi kaybedebilirsiniz ancak dikkatli olursanız bir şey olmaz.Dosya kaybı vs. olurmu?
WBM silmiş olmasın bu...
Bunu uygulayabilirsiniz belki işe yarar, İngilizce ancak videoda yapılanları uygularsanız çözülecektir.
Fark edebilir, Windows 10 ISO dosyası alın siz, mümkünse Windows'unuzla aynı versiyon olsun. Sonra da komut isteminden Windows Boot Manager'ı oluşturacaksınız. Yani tek eksik parçanız var onu da halledeceksiniz.Hocam kullanmam gereken windows fark eder mi? Yoksa sadece komut istemine mi gireceğim?
windows 8.1 kullanıyorum hocam. Bir onunla deneyeyimFark edebilir, Windows 10 ISO dosyası alın siz, mümkünse Windows'unuzla aynı versiyon olsun. Sonra da komut isteminden Windows Boot Manager'ı oluşturacaksınız. Yani tek eksik parçanız var onu da halledeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.