Nightmaree0
Hectopat
Telekom Tarifeler

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sitede Türk Telekom adına 28 TL'ye aylık 6 GB internet, 1500 dakika, 1500 SMS verdikleri yazıyor. Bu site güvenilir mi? Başvuru için telefon numarası, ismimizi aldılar. Yarın arayacaklarını söylediler. Dolandırıcı olma ihtimalleri var mı? Tarife için aramalarını garipsedim. Siteleri de sahteye benzemiyor, bağlantı güvenli yazıyor. Kullanan biri var mı bu siteyi?Telekom Tarifeler
gsmtarife.com
Anladım teşekkürler.Türk Telekomun kendi sayfasında yoksa, dolandırıcıdır. İtibar etmeyin böyle sitelere.
Eki Görüntüle 553029Tedbir amaçlı TT'nin müşteri temsilcisini arayıp onaylatabilirsiniz, bu sağlayıcıya geçmeden. En temiz yöntem bu olur zannımca.
Temkinli yaklaşmakta fayda var ama güvenilir olabilirler, @mustafa hvz 'un yazdıklarına pek katılmıyorum. Türk Telekomun sitesinde bu indirimler yayımlanmak zorunda değildir. Pttcell ile ilgili her hangi bir tarife bulamazsınız sitede. Fiyatları da gayet makul, TT'in ana sayfasındaki slider'da daha uygun tarifeler var. Onlara da bakmanızı tavsiye ederim.Eki Görüntüle 553029
Tedbir amaçlı tt'nin müşteri temsilcisini arayıp onaylatabilirsiniz, bu sağlayıcıya geçmeden. En temiz yöntem bu olur zannımca.
4 yıla yakındır e-ticaret şirketinde çalışıyorum ve bu dediklerinizin hiç biri genel geçer bir kıstas değil. Dünya devi GAP, tabirimi mazur görün kıçı kırık reecoupon sitesine reklam verir ve üzerine satış başına komisyon da öder. Hani bazı gerçekler vardır, işin içindekiler bilir. Siz kendi doğrularınıza ve gördüklerinize inanmakta özgürsünüz tabii. Ama gerçekleri yansıtmıyorlar.TT. Ufak çaplı siteye neden reklam versin biraz mantıklı düşünsen. Biraz araştırma yap bakalım sitede hiç kaydı yada iletişim bilgisi varmı. Bunlara bakıp da yorum yapıyoruz .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.