GSP300 vs. GSP350 vs. Cloud Alpha vs. Cloud 2

UğurBTR

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaslar günlerdir arastırma yapıyorum ve hepsini denemiş biri cıkmadı. Normal bir durum ama sizden ricam en az iki ürünü kullanmış biri yok mu? Butcem 450-550 TL. 7.1'in etkisi ne gercekten cok kafam karıştı. Lütfen yardım edin!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yorumu yapmanızdaki amaç neydi? İnternette araştırarak kullanmadıklarını veya yayın izleyerek kullanmadıklarını öğrenebilirsin gayet rahatça. Boş yorumlar yapma lütfen. @inPijamas

Kanıt göster hiç biri kullanımıyormuş ya? 1 Tanesi bile kullansa yanlış yorum yapmış sayılırsın.

Twitch'i açıp profesyonel PUBG ve CS:GO oyuncularının yayınlarına girerek sorabilirsin kullanıp kullanmadıklarını. Bu fiyat aralığında stereo ses performansı oyunlar için surround ses performansından daha iyi oluyor.

Twitch'i açıp profesyonel PUBG ve CS:GO oyuncularının yayınlarına girerek sorabilirsin kullanıp kullanmadıklarını. Bu fiyat aralığında stereo ses performansı oyunlar için surround ses performansından daha iyi oluyor.

Peki GSP300 mü alırdın, yoksa Cloud Alpha mı?
Kanıt göster hiç biri kullanımıyormuş ya? 1 Tanesi bile kullansa yanlış yorum yapmış sayılırsın.

Sende hangi marka model var?
Arkadaslar vereceğiniz cevaplar cok önemli bugun sipariş vermeyi düşünüyorum bu yüzden iki dakikanızı ayırırsanız gercekten cok mutlu olurum. :)

Stereo ses kalitesi olarak en iyisi Cloud Alpha. GSP 300 ise daha iyi mikrofona sahip, mikrofon da sizin için önemliyse GSP 300 alın ses kalitesi olarak çok az bir fark mevcut zaten Sennheiser sizi üzmez.

CS:GO oyuncularının turnuvalarda kulakiçi stereo kulaklıklarla oynadığını düşünürsek 7.1'e çok da gerek olmadığını anlarsınız. Zaten bunu gidip bir profesyonel oyuncuya sorduğunuz zaman "7.1 is absurd, Stereo all the way" gibi şeyler söyleyeceklerdir. Sinema sistemi teknolojisini kulaklığa entegre etmek başlı başına bir saçmalık, savunanların %80'i kaliteli stereo ses duymamış oluyor genelde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı