GT 1030 alınır mı?

Bütçe
2.500 TL

Emirman12444

Decapat
Yer
Sasi'nin ağzı
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir PC güncelliyorum bütçem 2500 TL ve böyle bir sistem güncelleme yaptım parçaları daha almadım.

İşlemci: AMD Ryzen 1200 3.1 GHz.
Ekran kartı: GT 1030.
RAM: Longline 2400 MHz DDR4 RAM.
Anakart: Gigabyte GA-A520M-S2H

Bu işlerde daha yeniyim, yanlışım olursa düzeltirseniz sevinirim. GT 1030'u araştırdım almayın falan diyorlar. Sence GT 1030 alayım mı almayım mı? Söylerseniz sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bir PC güncelliyorum bütçem 2500 TL ve böyle bir sistem güncelleme yaptım parçaları daha almadım.

İşlemci: AMD Ryzen 1200 3.1 GHz.
Ekran kartı: GT 1030.
RAM: Longline 2400 MHz DDR4 RAM.
Anakart: Gigabyte GA-A520M-S2H

Bu işlerde daha yeniyim, yanlışım olursa düzeltirseniz sevinirim. GT 1030'u araştırdım almayın falan diyorlar. Sence GT 1030 alayım mı almayım mı? Söylerseniz sevinirim arkadaşlar.
2. el mantıklı 0 mantıksız

0 alınmasını matıklı bulmuyorum. Onun sıfırını almak yerine daha iyi bir ikinci el ekran kartı alırdım.

0 alınmasını matıklı bulmuyorum. Onun sıfırını almak yerine daha iyi bir ikinci el ekran kartı alırdım.

Katılıyorum. Ben olsam bende ikinci el temiz daha güçlü ekran kartlarına yönelirdim tabii alırken dikkatli olmakta fayda var.

Anakarttan kısabildiğiniz kadar kısabilirsiniz. Zaten çok büyük bir güncellemeye gitmiyorsunuz. AM4 destekli en ucuz anakartı alın gitsin. İkinci ellerde 250 300 liraya kadar düşüyor. Oradan kıstığınız bütçenin tamamını ekran kartına yatırın. Alacağınız Ryzen 1200'ün de AF serisi olmasına dikkat edin. Bu rakamlarda sıfır kovalamayın, uygun fiyatlı bir RX 560 sizi çok iyi yerlere getirebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı