Çözüldü GT 1030 ekran kartı, ses tanıtma ve USB'siz boot

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aldığın hata o dosyanın configte bulunup, EFI klasöründe bulunmamasından kaynaklanıyor. Ekran görüntüsü de attım, benim configte öyle bir entry yok. Direkt OC klasörünü yükleyip atayım en iyisi.

Çok ama çok özür dilerim. Q6600 sisteme EFI yüklerken o klasörde kalmış MediaFire'da. Hemen senin configini yükleyip atıyorum, özür dilerim tekrardan.

Aldığın hata o dosyanın Config'te bulunup, EFI klasöründe bulunmamasından kaynaklanıyor. Ekran görüntüsü de attım, benim Config'te öyle bir entry yok. Direkt OC klasörünü yükleyip atayım en iyisi.

Çok ama çok özür dilerim. Q6600 sisteme EFI yüklerken o klasörde kalmış MediaFire'da. Hemen senin Config'ini yükleyip atıyorum, özür dilerim tekrardan.

Rahatladım hocam sorun bende sandım bir an.

Bu Mac hakkında kısmına bakınca işlemci ne olarak görünüyor? Spoof'u daha profesyonel şekilde düzelttim bu Config'te. High Sierra güncellemesi yapabiliyor musun? Uyumsuzluk hatasını da çözeriz birazdan. Sonrasında da ses kalıyor, onu da hallederiz.

Güncellemeyi sizin attığınız Config'den mi deneyeyim?

Bu Mac hakkında kısmına bakınca işlemci ne olarak görünüyor? Spoof'u daha profesyonel şekilde düzelttim bu Config'te. High Sierra güncellemesi yapabiliyor musun? Uyumsuzluk hatasını da çözeriz birazdan. Sonrasında da ses kalıyor, onu da hallederiz.

3,6 GHz Intel Core i3 olarak gözüküyor işlemci.

Ve reset veya clean NVRAM yapmam gerekmiyor değil mi?

Hayır, NVRAM işlemleri yapmana gerek yok diye düşünüyorum. Web Driver'ı kaldırınca bunu terminal üzerinden dene. 17G66 için bu:
Kod:
bash <(curl -s https://vulgo.github.io/webdriver) 387.10.10.10.40.113

Güncellemeyi denemedim yine de deneyeyim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı