GT 1030 Görüntü Sorunu

Dahili grafik dediğiniz anakartta olan sanırım ona takıp bilgisayarı açtım ancak monitör de tık yok daha sonra eski ekran kartım olan hd5450’yi taktım normal bir şekilde açıldı.Şimdi CPU-Z`den fotoğraflar atacağım da neleri atmamı istiyorsunuz ?
Dahili grafik işlemcinin içindeki GPU'dur.
Düzeldiyse sorun ekran kartındadır, değiştirmen yada tamir ettirmen lazım. Ben tamir önermiyorum.

Dahili grafik işlemcinin içindeki GPU'dur.
Düzeldiyse sorun ekran kartındadır, değiştirmen yada tamir ettirmen lazım. Ben tamir önermiyorum.
Hocam şöyle bir durum var ekran kartı bozuk olma olasılığı elbette vardır. Ancak ben bu bilgisayara arkadaşımın 1030`unu taktım onda da aynı sorunu yaşadım. Ve arkadaşım şu anda kullanıyor ekran kartını bozuk değil. Onboard`a taktığımda da görüntü hiç gelmedi monitör kapalıyken sarı ışık yanar açıldığında mavi olur onboard`a taktığımda sarıda kaldı tepki yoktu.

Hocam şöyle bir durum var ekran kartı bozuk olma olasılığı elbette vardır. Ancak ben bu bilgisayara arkadaşımın 1030`unu taktım onda da aynı sorunu yaşadım. Ve arkadaşım şu anda kullanıyor ekran kartını bozuk değil. Onboard`a taktığımda da görüntü hiç gelmedi monitör kapalıyken sarı ışık yanar açıldığında mavi olur onboard`a taktığımda sarıda kaldı tepki yoktu.
Güç kaynağının değerlerini atarsan çözüme bi nebze daha yaklaşmış oluruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı