GT 1030 hâlâ alınır mı?

ezekiel99

Kilopat
Sistemim düşük, sadece şu anlık ekran kartı almak istiyorum. Sizce hâlâ alınır mı? Yoksa alternatif olarak başka kartlar var mı daha uygun olarak? Ekranım 900p olduğu için 1080p oyun oynayamayacağım zaten. Bu arada işlemcim i3 7100, darboğaz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi. Aralarında o kadar fark yok. RX 550 çoğu oyuna yeterli falan da değil.

Testlerine girip bakın FSR desteği var cihazın 1030 da hiçbir destek yok ve güncelleme sık gelmiyor.

FPS farkından bahsettim. 50 FPS kas gücü farkı varsa gösterin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
FSR'yi açarsan farkı görürsün.

GT 1030 yerine RX550'yi tavsiye ederim 30 50 arası FPS farkları var. Hem sıcaklık değeri olarak RX550 bir tık daha iyi, GT1030 günümüzdeki oyunların çoğuna yetersiz fakat RX550 çoğuna yeterli.

1030'la RX 570 arasında bile 50 FPS olması çok zor.

Konusunu referans alarak, GT 1030'da da FSR olduğunu görülüyor. @kino

Yanlış bilgi. Aralarında o kadar fark yok. RX 550 çoğu oyuna yeterli falan da değil.

Aynı paraya daha düşük performans alıp güncellemesi kesilmiş kart almak mı yoksa performans ı 1 tık daha iyi olup hala güncellemelerle destek görülen bir kart almak mı ki FSR de getirdiler RX500 serisine bu 1030 ile arasındaki farkı bir nebze de olsa açıcaktır cevap belli arasından hangisinin alınacağına NVIDIA fan boy u değilseniz.

Aynı paraya daha düşük performans alıp güncellemesi kesilmiş kart almak mı yoksa performans ı 1 tık daha iyi olup hala güncellemelerle destek görülen bir kart almak mı ki FSR de getirdiler RX500 serisine bu 1030 ile arasındaki farkı bir nebze de olsa açıcaktır cevap belli arasından hangisinin alınacağına NVIDIA fan boy u değilseniz.
Her yerde AMD RX 6000 serisi kartları öneririm. İkisini de alınabilir bulmuyorum.

Konusunu referans alarak, GT 1030'da da FSR olduğunu görülüyor. @kino

Ona bakarsanız RTX 2060 da da FSR var ben tam destek ve güncelleme olarak bahsediyorum.

Ona bakarsanız RTX 2060 da da FSR var ben tam destek ve güncelleme olarak bahsediyorum.
Varsa başka altarnatifiniz önerin.

Ben alınabilir falan demedim. İki kartta alınmaz diyorum. Daha iyileri bulunur diyorum. Para değerli. Almışken iyisini almak gerek.

Varsa başka altarnatifiniz önerin.
Bütçe belirsiz.

Ben alınabilir falan demedim. İki kartta alınmaz diyorum. Daha iyileri bulunur diyorum. Para değerli. Almışken iyisini almak gerek.

Bütçe belirsiz.
Bütçe belirsiz adam 1030 sorduğuna göre ortalama o civardadır diye fikir yürütüyorum yoksa alınmaz 2 kartta bu devirde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı