GT 1030 hâlâ alınır mı?

ezekiel99

Kilopat
Sistemim düşük, sadece şu anlık ekran kartı almak istiyorum. Sizce hâlâ alınır mı? Yoksa alternatif olarak başka kartlar var mı daha uygun olarak? Ekranım 900p olduğu için 1080p oyun oynayamayacağım zaten. Bu arada işlemcim i3 7100, darboğaz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon RX 550 ekran kartı yine sıfır olarak satın alınabilecek bir ekran kartı değil. Bütçe biraz daha artırıldığında AMD Radeon RX 6400 ekran kartı satın alınabiliyor. İkinci el olarak NVIDIA GeForce GT 1030 ile AMD Radeon RX 550 arasında kalınır ise AMD Radeon RX 550 ekran kartı sürücü desteğinden ve daha stabil FSR 2.0 performansından ötürü tercih edilebilir.

bütçen ne kral
Tam olarak belirli bir bütçem yok, bu yaz çalışıyorum hani olabildiğince düşük tutarak almak istiyorum ve sistemimin diğer parçaları iyi olmadığı için darboğaz falan olsun istemiyorum.

Darboğaz olmaz fakat sıfır olarak satın alınabilecek bir ekran kartı değil.
Fiyat olarak mı yoksa artık sıfır bulunmaz anlamında mı söylüyorsunuz?

Tam olarak belirli bir bütçem yok, bu yaz çalışıyorum hani olabildiğince düşük tutarak almak istiyorum ve sistemimin diğer parçaları iyi olmadığı için darboğaz falan olsun istemiyorum.

Sıfır fiyatından alınmaz, çok pahalı. Sıfır olarak satın alınabilecek minimum ekran kartı AMD Radeon RX 6400'dür.

RX 6400 alınır 0 bütçeniz olursa 2. el RX550 de tercih edebilirsiniz ama bütçeniz varsa 6400 alın güncel ve çoğu oyuna yeterli.

Dediğiniz karlara bir bakayım o zaman, hangi sitelerden bakmalıyım bu arada?

Fiyat ne kadar?

Cimri ya da ak akçeden en uygun fiyatlı ürünleri listelerin bakabilirsin.

Dediğiniz kartlara bir bakayım o zaman, hangi sitelerden bakmalıyım bu arada?

Fiyat ne kadar?

RX6400 PowerColor olanını öneririm en yenisi ITX olanı ben aldım dün gece bugün kargoda yarın elimde olur. Ücreti 2655 TL güncel oyunlarda yeterli ve yepyeni bir kart sistemlerede eklenmeye başlandı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı