GT 1030 sistemde ekran görüntü vermemeye başladı

gokdenizgokmen

Femtopat
Katılım
30 Kasım 2022
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarımda GT1030 kart var. HDMI bir kart ve ekranım VGA olduğundan dönüştürücü kullanıyorum ve bayağı üzün süredir bu şekilde kullanıyorum. Sabah vakitlerinde bilgisayarımda video izliyordum ve işim çıktı. Bilgisayarı açık bırakıp gittim ve geldiğimde ekran siyah bir şekilde buldum. Biraz uğraştım ama görüntü gelmedi. Arkadaşım gelirken yeni VGA kablosu ve ekran kablosu getirdi. Hiçbir şekilde görüntü alamadık. Dönüştürücüyü başka bir bilgisayarda denedik ve çalışıyordu. Aynı şekil kablolarda çalışıyordu. Sorun belki bilgisayardadır diye aldım bilgisayarcıya götürdüm. Götürdüğüm yerde dönüştürücüsüz bir şekilde çalıştı. Sizce sorun nedir? He şey sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ekran, kablolar, dönüştürücü ve ekran kartı hepsi çalışıyor ama görüntü alamıyorum.
 
Pc'yi kasanın düğmesine basarak aç, sonra basılı tutarak kapat. Bu şekilde 2-3 kere dene Wİndows Onarım ekranı gelirse ordan Gelişmiş seçeneklerden Güvenli Modda başlata tıkla '5' olacak. Açılırsa ekran kartı driverini sil. PC'yi yeniden başlat.
 
Dediğiniz gibi az önce 2-3 kere denedim fakat hiçbir sonuç yok. Eski kartı takıp denemeye çalışmıştım ve bu yüzden ekran kartı driverı silindi. PC'de şu an ekran kartı driverı yok.
 
Düşük çözünürlüklü video modunda çözünürlüğü ayarlasaydınız çözülürdü 1 hafta önce kurumsal firmanın PCsinde başıma geldi :)
 
Dediğiniz gibi az önce 2-3 kere denedim fakat hiçbir sonuç yok. Eski kartı takıp denemeye çalışmıştım ve bu yüzden ekran kartı driverı silindi. PC'de şu an ekran kartı driverı yok.
2-3 kere derken Onarım ekranı gelene kadar deneyin manasında söylemiştim. 4-5 denemeden sonra da gelmezse bırakın.
 
Düşük çözünürlüklü video modunda çözünürlüğü ayarlasaydınız çözülürdü 1 hafta önce kurumsal firmanın pcsinde başıma geldi :)

Cidden çok ilginç bir sorun :/. Götürdüğümüz bilgisayarcı dönüştürücüden kaynaklı bir sorun olabileceğini söyledi. Yarın dönüştürücü bakacağız.

2-3 kere derken onarım ekranı gelene kadar deneyin manasında söylemiştim. 4-5 denemeden sonra da gelmezse bırakın.

Tekrardan deneyeyim.

Yok arkadaşlar ekran hala gelmedi ve dediğiniz yöntemleri denedim hiçbir sonuç yok.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı