GT 210 sistemi güncellemek

Kraataos

Hectopat
Daha fazla  
Elime.
Intel Core 2 Duo.
LGA 755 soket anakart.
GT 210.
4+4 GB RAM.
256 GB SSD'li bir kasa geldi.

Biliyorum işlemci ve ekran kartını konuşmaya gerek yok leş in leşi.

O yüzden sizden öneri istiyorum ortalama 1000TL bütçem var bu bütçeye idare edilebilir en fiyat performans işlemci ve ekran kartı önerme şansınız var mı? Teşekkürler.

Ben R7 240 veya GTX750 Ti ekran kartı ve Xeon tipi işlemci düşünmüştüm.

O fiyata düşüncenizde kalın derim, AMD tarafında RX460 bakılabilir. R7 240 ile 750 Ti arasında hem fiyat hem performans anlamında uçurum vardır muhtemelen. Ek olarak ucuza bulunursa işlemci Core 2 Quad serisi de olabilir.

O fiyata düşüncenizde kalın derim, AMD tarafında RX460 bakılabilir. R7 240 ile 750 Ti arasında hem fiyat hem performans anlamında uçurum vardır muhtemelen. Ek olarak ucuza bulunursa işlemci Core 2 Quad serisi de olabilir.

Neden kalayım hocam köye PC lazım bende bunu ayarlıyorum siz bana GT210'den GTX750 Ti'ye geçmeyinmi değmezmi diyorsunuz yani. Xeon 2650V2 ile upgrade etmiştik anakartımla hangi işlemci uyumlu olduğunu bilmediğimden buraya sorayım dedim hata yapmışım.

Neden kalayım hocam köye PC lazım bende bunu ayarlıyorum siz bana GT210'den GTX750 Ti'ye geçmeyinmi değmezmi diyorsunuz yani. Xeon 2650V2 ile upgrade etmiştik anakartımla hangi işlemci uyumlu olduğunu bilmediğimden buraya sorayım dedim hata yapmışım.

750 Ti veya R7 240 almak istiyorsun ya işte onu diyorum düşüncenizde kalın diye. Yani evet o istediklerinizi o fiyata bulabilirseniz alın demek istedim.

Ek olarak: Bu kadar alıngan olmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı