GT 240M laptopta Python kullanmak için işletim sistemi önerisi

Giris seviyesi icin en hakim oldugun isletim sisteminde kod yazman senin icin daha kolay olur.

Windows'da PATH manipule etmeyi biliyorsundur, Python calisirken aldigin hatayi gidermen 10 saniye surer; Linux'te bilmiyorsundur yarim saat onunla ugrasirsin, gerek yok.

Linux'te daha iyi gelistirme yapilir gibi bir algi oluyor yeni baslayanlarda, yok oyle bir sey. Projeye gore fark etmekle beraber en rahat en hakim oldugun sistemde kod yazarsin.

Giris seviyesi icin en hakim oldugun isletim sisteminde kod yazman senin icin daha kolay olur.

Windows'da path manipule etmeyi biliyorsundur, Python calisirken aldığın hatayi gidermen 10 saniye surer; Linux'te bilmiyorsundur yarim saat onunla ugrasirsin, gerek yok.

Linux'te daha iyi gelistirme yapilir gibi bir algi oluyor yeni baslayanlarda, yok oyle bir şey. Projeye gore fark etmekle beraber en rahat en hakim oldugun sistemde kod yazarsin.

Anladım hocam. Ben de o Linux kolay algısına kapılmıştım ama daha önce sadece birkaç kere kurdum ve her defasında Windows'a geri döndüm. En rahat Windows kullanıyorum ben. Dediğiniz mantıklı geldi. En iyisi Windows olur bugün 8.1 ve Windows 10 2015 LTSB kurdum bu ikisi arasında kararsız kaldım.

Hocam Windows 8.1 iyi olur bence.

Hocam peki 8.1 mi yoksa 10 LTSB 2015 mi?

Aynisi, hatta daha kotu bir laptopum var. 8.1'de cok kolay Vs'de Python calisiyorum.

Teşekkür ederim hocam benzer bir durum yaşayan biri olarak öneriniz çok iyi geldi ben de kesin emin oldum sayılır 8.1 için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı