Hocam sanırım biraz yanlış anladınız, özür dilenmesi gereken bir durum yok bunda. Gelişim süreci hepsi, merak etmeyin. Sadece durum tespiti yaptım ben.Tamam özür dilerim.
Hocam sanırım biraz yanlış anladınız, özür dilenmesi gereken bir durum yok bunda. Gelişim süreci hepsi, merak etmeyin. Sadece durum tespiti yaptım ben.Tamam özür dilerim.
Arkadaşlar sizce şu an sıkıntı işletim sistemi yazmanın zorluğu mu? Python diyor.
Ama kastettiği şey tam bir işletim sistemi değil sadece görünüm galiba değil mi?
Hocam sanırım biraz yanlış anladınız, özür dilenmesi gereken bir durum yok bunda. Gelişim süreci hepsi, merak etmeyin. Sadece durum tespiti yaptım ben.
Kankam insanlar çok acımasız çok kafana takma. Daha neyi kastettiğini bile dinlemeden saldırıyorlar.
Kankam insanlar çok acımasız çok kafana takma. Daha neyi kastettiğini bile dinlemeden saldırıyorlar.
Koskoca şirketler çalışıyor OS için sen tek başına ne yapmayı hedefliyorsun ki? GUI olmayan Basic bir şeyin çekirdeğini yazman bile imkansıza yakın. Yanlış anlama ama onu tek başına yapabilecek adamın burada işi olmaz zaten.
İşletim sistemi eğlencesine yapılacak bir şey değil. Linux çekirdeğinin üzerine dağıtım yapmak bile aşırı zorken "eğlencesine Python'dan işletim sistemi yazayım." düşüncesi saçma.
Ben de geçen eğlencesine GTA 6 yaptım. Çok kolay canım, herkese tavsiye ederim.Ben sadece Python ile eğlencesine masaüstü olacak bir işletim sistemi gibi bir şey yapmak istiyorum. Nasıl olabilir?
Doğru şekilde anlatılmamış ki. Orada bize, "Ben Python'da nasıl Windows gibi bir işletim sistemi tasarlarım?" gibi bir hava verilmiş. Eğer orada sadece tasarım olarak deseydi, kimse böyle şeyler söylemezdi. Ki, kimsenin saldırdığı falan da yok.Kankam insanlar çok acımasız çok kafana takma. Daha neyi kastettiğini bile dinlemeden saldırıyorlar.
Doğru şekilde anlatılmamış ki. Orada bize, "Ben Python'da nasıl Windows gibi bir işletim sistemi tasarlarım?" gibi bir hava verilmiş. Eğer orada sadece tasarım olarak deseydi, kimse böyle şeyler söylemezdi. Ki, kimsenin saldırdığı falan da yok.
Bir yazılımcının bu cümleden "Bootloader'ından kernel'ına kadar full çalışan işlevsel bir işletim sistemi" olarak anlaması pek sağlıklı değil. Evet bu arkadaşın durumunu %100 şekilde açıklamıyor ama bu cümleden bunu anlayacak bir kişi dalga geçecek bir şey arıyordur ki yorumlar ortada. Bu yüzden arkadaşa olayın aslını sordum ya.Ben sadece Python ile eğlencesine masaüstü olacak bir işletim sistemi
Olay, o arkadaşın bunu söylemesi değil tam olarak; konu sahibinin, konuyu açarken "sadece tasarım amaçlı olacak" ifadesini belirtmiş olsaydı, kimse dalga geçmeyecekti. Ama, konu Windows gibi koskocaman bir işletim sistemini Python'da yaratmaya gelince, bu durum insana çok komik geliyor. Zaten, esprili bir şekilde bu işin olmayacağını söylemek de saldırıya girmiyor. Eğer bir kısmı yanlış bulduysan, bunu o kişilere hakaret etmeden belirt.Bir yazılımcının bu cümleden "Bootloader'ından kernel'ına kadar full çalışan işlevsel bir işletim sistemi" olarak anlaması pek sağlıklı değil. Evet bu arkadaşın durumunu %100 şekilde açıklamıyor ama bu cümleden bunu anlayacak bir kişi dalga geçecek bir şey arıyordur ki yorumlar ortada. Bu yüzden arkadaşa olayın aslını sordum ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.