GT 630 GTA 5 Testi

Oyunun gerçekten iyi optmize olduğunu rahatlıkça söyleyebilirim. GT 630 ile bile bu şekilde oynayabiliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ortalama kaç FPS alırım?
i3 4005U
8GB 1600 MHz RAM
HD 8500M (R5 M230)
Windows 10 Pro 64 bit
1366x768 çözünürlüğünde oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@log Gıgabayte G41-Combo ise yapılamıyor galiba. Çok uğraşmıştım o anakartta iken ve yapamamıştım. Asus'un herhangi bir G41 anakartına sahip iseniz eğer, hiç uğraşmadan otomatik Overclock seçenekleri zaten mevcut. Bu iki marka dışında ise belirt, yardım etmeye çalışayım.

• Ekran Kartı: GT 240 1GB 128 BİT
  • İşlemci: İntel i3-540 3.07 GHZ
  • Anakart: Asus P7P55 LX
  • Ram: 2 GB + 4GB alacağım.
Sistem bu sizce droplar olmadan oynayabilir miyim ? Bir de 6 GB RAM yeter mi?

Çözünürlük yerlerde olduğu için 30 FPS civarında almışsınız. Ben Full HD'de E8400 ve R7 240 ile denediğimde 22 FPS aldım ama takılma vardı. 720p'de ise 30 FPS civarında aldım ama kalite berbat olduğu için sildim oyunu.

GTA 5 PC'lere çok iyi optimize edilmiş. GTA 4 FULL HD'de GT 550M Notebookta kasarken GTA 5 hiç tınlamıyor hiç takılmadan oynadım bitirdim. Tamamen oyunun grafik motoruyla alakalı diye düşünüyorum. Misal GTA 4'te daha ince ayrıntıları dahi gösteriyor. 5'te bu kadar fazla olmadığını gözlemledim. 7-8 senelik PC var onda da denedim oda akıcı şekilde oynattı HD ayarda.

Notebook:

i7 serisini suan hatırlamıyorum
RAM 8 GB 1333 MHz
Nvidia GT 550M 2 GB 128bit
120GB SSD

Eski kasamda HD ayarda oynadığım PC:

ATİ Radeon HD 4600
QuadCore 9xxx serisi
8 GB RAM
120 GB SSD

FPS'lerine bakmadım ama akıcı olarak oynanıyordu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı